Echipa

"Elena Yvette una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!"

REDACTOR

"Mă definește ambiția iar un lucru început este dus până la capăt în cel mai scurt timp. Cei din jurul meu se pot baza pe mine chiar și în cele mai tensionate momente deoarece tratez orice problemă cu calm."

REDACTOR

"Visătoare dar mereu atentă și capabilă de a înțelege orice subiect și de a-l analiza până la cele mai mici detalii. Cei din jurul meu îmi spun că sunt cu adevărat perfecționistă iar eu văd asta ca pe o calitate."

REDACTOR

"Curiozitatea mă face să sap până în pânzele albe pentru a afla cele mai picante detalii ce ar putea alcătui o poveste. Nu poate trece absolut nimic neobservat pe lângă mine iar asta poate fi cea mai impresionantă calitate a unui om. "

REDACTOR

"Îi place să scrie pe diverse teme, să descopere în permanență lucruri noi și interesante, care să îi lărgească perspectivele. Este pasionată și de literatură, fotografie, pictură și istorie. Adoră natura și muzica de calitate."

REDACTOR

"Simt mereu nevoia să fiu în mișcare și accept să treacă nicio zi fără a face măcar o plimbare sub cerul liber. Mă inspir din lucrurile simple și de aceea văd frumosul și în lucrurile în care cei din jurul meu nu cred."

REDACTOR

"Încerc să învăț din orice iar asta mă ajută să devin din ce în ce mai atentă la tot ce se întâmplă în jur. Sunt dependentă de oameni și mereu mă înconjor de persoane bine dispuse pentru că mă inspiră."

REDACTOR

"Fac doar ceea ce simt iar asta mă face să simt că toate reușitele îmi aparțin doar mie. Sunt stăpân pe mine și pe deciziile mele iar asta mă face puternic."

REDACTOR
error: Alert: Content is protected !!