Home Despre noi

Despre noi

La Yve.ro, suntem o echipă dinamică de tineri ambițioși, perseverenți și dedicați, cu o vastă experiență în mediul online. Ne abordăm fiecare subiect cu profesionalism și obiectivitate, oferind cititorilor noștri o perspectivă clară și actualizată asupra evenimentelor de interes. Ne angajăm să tratăm fiecare temă cu seriozitate, furnizând materiale de calitate superioară, care să reflecte realitatea în timp real.

Istoria organizației

Yve.ro a fost fondat în 2012, cu scopul de a crea o platformă de știri și informații de calitate pentru publicul românesc. De-a lungul anilor, am crescut și ne-am adaptat la schimbările din mediul online, menținându-ne angajamentul față de excelență și integritate jurnalistică. Prin dedicarea noastră constantă, am devenit o sursă respectată de informații pentru cititorii din întreaga țară.

Ce oferă yve.ro

Yve.ro este dedicat să vă ofere o gamă variată de informații și resurse utile, menite să vă țină la curent cu cele mai recente tendințe și evenimente. Iată ce puteți găsi pe site-ul nostru:

 • Știri de interes general: Rapoarte actualizate și detaliate despre cele mai recente evenimente naționale și internaționale, pentru a vă menține informat cu privire la tot ceea ce se întâmplă în lume.
 • Articole de lifestyle: Sfaturi și ghiduri practice pentru un stil de viață sănătos și echilibrat, inclusiv teme despre sănătate, frumusețe, nutriție și fitness.
 • Subiecte mondene: Cele mai noi bârfe și știri despre vedetele autohtone și internaționale, aducându-vă mai aproape de lumea fascinantă a showbiz-ului.
 • Interviuri exclusive: Discuții în profunzime cu personalități și celebrități din diverse domenii, oferindu-vă perspective unice și povești inspiraționale.
 • Horoscop zilnic: Previziuni astrologice personalizate, care vă ajută să înțelegeți influențele astrelor asupra vieții de zi cu zi și asupra destinului.
 • Articole despre relații: Consiliere și sfaturi pentru a naviga cu succes prin complexitatea relațiilor personale și profesionale.
 • Rețete și diete: Idei de rețete sănătoase și planuri de dietă adaptate diferitelor nevoi și obiective, pentru a vă ajuta să mențineți un regim alimentar echilibrat.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să vă ținem la curent cu cele mai recente știri de interes general și subiecte mondene, oferindu-vă acces la informații interesante și utile dintr-o varietate de domenii. Acestea includ:

 • Știri de interes general: Cele mai noi și relevante știri din diverse domenii.
 • Lifestyle: Sfaturi și articole despre sănătate, frumusețe, diete și relații.
 • Showbiz: Curiozități despre viețile vedetelor autohtone și internaționale.
 • Interviuri: Discuții exclusive cu personalități și celebrități din showbiz.
 • Horoscop: Informații despre cum astrele influențează personalitatea și destinul fiecărei persoane.

Prin articolele noastre, ne străduim să vă oferim o sursă de încredere de informații, actualizată și bine documentată, care să răspundă nevoilor și intereselor dumneavoastră.

Valorile noastre

La Yve.ro, valorile noastre sunt fundamentul a tot ceea ce facem. Aceste valori ne ghidează în fiecare acțiune și decizie, asigurându-ne că oferim conținut de calitate, relevant și de încredere pentru cititorii noștri. Iată care sunt aceste valori:

Integritate:
Ne angajăm să respectăm cele mai înalte standarde de etică jurnalistică. Integritatea este piatra de temelie a activității noastre și se reflectă în fiecare articol pe care îl publicăm. Ne asigurăm că toate informațiile sunt verificate riguros și prezentate cu obiectivitate, fără influențe externe sau prejudecăți. Încrederea cititorilor noștri este esențială și muncim neîncetat pentru a o păstra.

Profesionalism:
Tratăm fiecare subiect cu maximă seriozitate și responsabilitate. Echipa noastră este formată din profesioniști dedicați, cu o vastă experiență în domeniul jurnalismului online. Ne perfecționăm constant abilitățile și cunoștințele pentru a vă oferi cele mai precise și relevante informații. Profesionalismul nostru se manifestă în respectarea termenelor limită, în calitatea materialelor și în abordarea responsabilă a fiecărei teme.

Transparență:
Credem în transparență și comunicare deschisă cu cititorii noștri. Publicăm sursele informațiilor noastre și explicăm procesul prin care ajungem la concluzii. Ne asumăm greșelile și le corectăm prompt, menținând astfel un dialog sincer și deschis cu publicul nostru. Transparența ne ajută să construim și să menținem o relație de încredere pe termen lung.

Inovație:
Suntem mereu în căutarea celor mai noi și eficiente moduri de a vă prezenta informațiile. Inovația este esențială în era digitală, iar noi ne străduim să fim în avangarda schimbărilor tehnologice și editoriale. Experimentăm cu formate noi, integrarea multimedia și interactivitate, pentru a face conținutul nostru cât mai captivant și accesibil.

Responsabilitate socială:
Înțelegem impactul pe care îl avem asupra societății și ne asumăm responsabilitatea de a contribui la un mediu informațional sănătos. Promovăm valori pozitive, educație și conștientizare în rândul cititorilor noștri. Susținem inițiative care încurajează implicarea civică și responsabilitatea socială, contribuind astfel la dezvoltarea unei comunități informate și active.

Respect:
Respectăm diversitatea de opinii și culturi, promovând un dialog civilizat și constructiv. Considerăm că respectul reciproc este esențial pentru o societate sănătoasă și un mediu online pozitiv. Încurajăm exprimarea liberă și responsabilă, în limitele respectării demnității umane și a drepturilor fundamentale.

De ce să alegi yve.ro

Yve.ro se remarcă prin dedicarea noastră de a furniza conținut valoros și relevant pentru cititorii noștri. Iată câteva motive pentru a alege yve.ro:

 • Actualitate: Ne asigurăm că toate informațiile sunt proaspete și relevante, astfel încât să fiți mereu informat despre cele mai recente evenimente.
 • Calitate: Punem un accent deosebit pe calitatea materialelor noastre, oferindu-vă articole bine scrise și documentate.
 • Diversitate: Oferim o gamă variată de subiecte care acoperă toate aspectele vieții moderne, de la știri și lifestyle la horoscop și interviuri cu vedete.
 • Accesibilitate: Conținutul nostru este ușor de accesat și de înțeles, indiferent de vârsta sau interesele cititorilor.
 • Conexiune cu publicul: Ne străduim să creăm o comunitate în care cititorii să se simtă implicați și ascultați, oferindu-le posibilitatea de a interacționa și de a-și exprima opiniile.
 • Inovație: Suntem mereu în pas cu noile tendințe tehnologice și editoriale, oferind formate noi și captivante pentru a face experiența de citire cât mai plăcută.

Datele firmei

YVE MEDIA ADS SRL
Cod Unic de Înregistrare 38370060
Nr. Înmatriculare J22/3221/2017

adresa: Jud. Iaşi, Mun. Iaşi, Şos. Păcurari, Nr.12, Camera 3

email: office@yve.ro