HomeRETETE Carne de pui Maryland la cuptor

Carne de pui Maryland la cuptor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Carne-de-pui-Maryland-la-cuptor.jpg

Carnea de pui Maryland la cuptor reprezinta o reteta culinara gustoasa si aromata, ideala oricarei ocazii, fie ca este vorba despre sarbatori, fie o aniversare sau o simpla zi petrecuta impreuna cu familia.

Carne de pui Maryland la cuptor

 

Mancarea carne de pui Maryland la cuptor este delicioasa, se prepara repede si usor, rezultatul fiind unul satios.

Ingrediente pentru carne de pui Maryland la cuptor:

  • 4 bucati de piept de pui
  • 300 ml de smantana groasa
  • 300 grame de porumb congelat
  • 50 grame de unt
  • 12 felii de bacon
  • 1 conserva de fasole
  • 2 banane
  • 1 pahar mare de vin alb
  • 1 mana de menta proaspata
  • optional: sos Pesto

Mod de preparare pentru carne de pui Maryland la cuptor:

  • Carnea de pui Maryland la cuptor este o reteta culinara savuroasa. Se va pune porumbul impreuna cu fasolea (jumatate zdrobita, jumatate boabe) intr-o tava unsa cu unt care se va introduce la cuptor alaturi de pieptul de pui batut si rulat cu doua feliute de banana si acoperit de vin si smantana.
  • Se va presara bacon-ul deasupra si se va lasa totul la cuptor pret de 40 de minute.
  • La servire, se adauga deasupra menta proaspata si, optional, sos Pesto…

Pofta buna!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed