Foietaj cu piept de pui

373

Foietajul cu piept de pui este o reteta culinara fina, care se prepara usor si repede, rezultatul fiind unul foarte gustos.

Foietaj cu piept de pui

Reteta foietaj cu piept de pui reprezinta o mancare ce poate fi preparata atat pentru ocazii speciale, cat si pentru pranzurile sau cinele luate impreuna cu cei dragi. 

Ingrediente pentru foietaj cu piept de pui:

  • 3 jumatati de piept de pui
  • 200 grame de bacon
  • 100 grame de crema de branza
  • foietaj
  • 1 ou
  • 1 catel usturoi
  • ½ ceapa
  • patrunjel
  • busuioc
  • susan

Mod de preparare pentru foietaj cu piept de pui:

  • Foietajul cu piept de pui este o reteta culinara delicioasa, usor de preparat, rezultatul fiind unul savuros. Se va face cate un buzunar in fiecare piept de pui.
  • Se vor amesteca crema de branza, ceapa, busuiocul, usturoiul, patrunjelul si se va imparti amestecul in trei, fiecare parte de amestec inserandu-se in fiecare buzunar creat in bucatile de piept de pui.
  • Se va intinde foietajul si se vor aseza feliile de bacon si carnea de pui.
  • Se va bate oul cu sare si se vor unge marginile foii…
  • Se va rula foietajul si se vor lasa bucatile la copt pana cand se observa ca se rumenesc.

Pofta buna!

loading...
Articolul precedentTratament pentru arsuri
Articolul următorRemedii pentru bolile cardiovasculare

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!