Home Foietaj cu piept de pui

Foietaj cu piept de pui

autor Elena Rădulescu
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Foietaj-cu-piept-de-pui.jpg

Foietajul cu piept de pui este o reteta culinara fina, care se prepara usor si repede, rezultatul fiind unul foarte gustos.

Foietaj cu piept de pui

Reteta foietaj cu piept de pui reprezinta o mancare ce poate fi preparata atat pentru ocazii speciale, cat si pentru pranzurile sau cinele luate impreuna cu cei dragi. 

Ingrediente pentru foietaj cu piept de pui:

  • 3 jumatati de piept de pui
  • 200 grame de bacon
  • 100 grame de crema de branza
  • foietaj
  • 1 ou
  • 1 catel usturoi
  • ½ ceapa
  • patrunjel
  • busuioc
  • susan

Mod de preparare pentru foietaj cu piept de pui:

  • Foietajul cu piept de pui este o reteta culinara delicioasa, usor de preparat, rezultatul fiind unul savuros.Se va face cate un buzunar in fiecare piept de pui.
  • Se vor amesteca crema de branza, ceapa, busuiocul, usturoiul, patrunjelul si se va imparti amestecul in trei, fiecare parte de amestec inserandu-se in fiecare buzunar creat in bucatile de piept de pui.
  • Se va intinde foietajul si se vor aseza feliile de bacon si carnea de pui.
  • Se va bate oul cu sare si se vor unge marginile foii…
  • Se va rula foietajul si se vor lasa bucatile la copt pana cand se observa ca se rumenesc.

Pofta buna!

Citește și: Carne de pui cu otet balsamic

Abonează-te pe:Yve.ro news