Foietajul cu piept de pui este o reteta culinara fina, care se prepara usor si repede, rezultatul fiind unul foarte gustos.
Reteta foietaj cu piept de pui reprezinta o mancare ce poate fi preparata atat pentru ocazii speciale, cat si pentru pranzurile sau cinele luate impreuna cu cei dragi.
Ingrediente pentru foietaj cu piept de pui:
- 3 jumatati de piept de pui
- 200 grame de bacon
- 100 grame de crema de branza
- foietaj
- 1 ou
- 1 catel usturoi
- ½ ceapa
- patrunjel
- busuioc
- susan
Mod de preparare pentru foietaj cu piept de pui:
- Foietajul cu piept de pui este o reteta culinara delicioasa, usor de preparat, rezultatul fiind unul savuros.Se va face cate un buzunar in fiecare piept de pui.
- Se vor amesteca crema de branza, ceapa, busuiocul, usturoiul, patrunjelul si se va imparti amestecul in trei, fiecare parte de amestec inserandu-se in fiecare buzunar creat in bucatile de piept de pui.
- Se va intinde foietajul si se vor aseza feliile de bacon si carnea de pui.
- Se va bate oul cu sare si se vor unge marginile foii…
- Se va rula foietajul si se vor lasa bucatile la copt pana cand se observa ca se rumenesc.
Pofta buna!
Citește și: Carne de pui cu otet balsamic