Uleiul de migdale – pretul mic platit pentru rezultate exceptionale

Share

Uleiul de migdale are multiple beneficii pentru ten, piele si pentru par, este natural, nu provoaca reactii adverse (cu exceptia persoanelor alergice la oleaginoase) si are un pret foarte accesibil. Acestea sunt motivele pentru care nu ar trebui sa lipseasca din trusa de cosmetice a niciunei femei.

Uleiul de migdale dulci este bogat in vitaminele A, B si E, in acizi oleic si linoleic, in minerale (magneziu, potasiu, zinc, calciu si fier), substante active care sunt foarte bune pentru sanatatea pielii. Uleiul de migdale dulci este folosit preponderent ca un produs de ingrijire a pielii, dar este, de asemenea, utilizat si ca ulei medicinal pentru unele boli de piele.

O sticluta de ulei de migdale la 50 ml costa in jur de 10 lei, iar una la 100 ml are un pret in jur de 20 lei. Un pret foarte mic platit pentru rezultate exceptionale, demne de comparat cu cremele si serurile foarte scumpe! 

Uleiul de migdale este recomandat pentru:

Hidratarea pielii. Se aplica pe fata si pe piele cateva picaturi de ulei, prin masaj. Se pot incorpora si cateva picaturi de ulei de migdale in cremele naturale pe care le folosesti zilnic, pentru un plus de hidratare.

Tratarea cearcanelor. Se aplica ulei pe zona afectata inainte de a merge la culcare si se lasa sa actioneze pe timpul noptii. Pentru rezultate optime, aplica acest tratament timp de cateva saptamani.

Demachiere. Se aplica ulei de migdale pe fata si se inlatura machiajul cu un disc demachiant din bumbac. Apoi, se utilizeaza o lotiune tonica ce va curata orice urma de impuritati, va inchide porii si va revitaliza pielea.

Intarzierea aparitiei ridurilor. Aplicati uleiul de migdale pe piele si masati usor, dimineata si seara, inainte de culcare.

Protectie solara. Uleiul de migdale poate ajuta la ameliora daunele provocate de expunerea la soare. Se aplica direct pe piele si se maseaza usor zonele afectate.

Tratarea acneei. Migdalele contin acizi grasi care dizolva sebumul ce cauzeaza acneea. Ulei de migdale hidrateaza pielea, elimina punctele negre si vindeca cicatricile. Poti folosi de cateva ori pe saptamana un amestec de cinci sau sase picaturi de ulei de migdale dulci cu o lingura de suc de lamaie, care se aplica pe zonele afectate si se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute.

Tratarea vergeturilor. Datorita calitatii sale emoliente, masajul cu ulei de migdale intinde pielea si favorizeaza o mai buna circulatie a sangelui, reducand astfel vergeturile. Aplicati putin ulei de migdale pe zona de piele cu vergeturi, de doua ori pe zi.

Tratarea parului (previne caderea parului, aparitia matretii si reda stralucire firelor de par). Se maseaza scalpul cu ulei de migdale, iar dupa masaj se infasoara parul cu un prosop inmuiat in apa fierbinte, pentru o mai buna absorbtie a uleiului.

Unghii sanatoase si puternice. Maseaza unghiile cu cateva picaturi de ulei de migdale. Potasiul si continutul de zinc lasa unghiile mai puternice si mai hidratate, ceea ce le face mai putin predispuse la exfoliere sau rupere.

De ce sa arunci banii pe produse sintetice foarte scumpe cand poti utiliza un dar al naturii – migdalele?

Va recomand uleiul de migdale presat la rece, deoarece prin aceasta tehnica se pastreaza toate proprietatile sale terapeutice…

Recomandarea mea: Ulei din migdale dulci bio, presat la rece.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente