Home FRUMUSETECoafuri Idei de aranjare pentru parul lung

Idei de aranjare pentru parul lung

autor Elena Yvette
2,4K views

Intoarce capetele pe strada cu impletituri sau cocuri. Aceste idei de aranjare a parului lung iti vor furniza optiuni creative despre cum sa adaugi interes pletelor tale lejere.

Idei de aranjare pentru parul lung

Pune-ti la incercare latura creativa cu niste coafuri indraznete si frumoase. Uimeste lumea cu un look modern, care etaleaza conditia sanatoasa a parului. Axeaza-te pe folosirea unor produse si instrumente de calitate, care sa-ti usureze procesul de aranjare.

In lipsa de inspiratie, asigura-te ca vizionezi urmatoarele idei de aranjare pentru parul lung. Tine departe monotonia, experimentand alternative de aranjare a parului.

Idei de aranjare pentru parul lungIdei de aranjare pentru parul lungIdei de aranjare pentru parul lung

Parul lung poate fi transformat in impletituri sexy. Stapaneste arta impletitului si incearca-ti abilitatile pentru diferite tehnici de impletit. De la impletiturile elegante frantuzesti, totul poate fi adaptat la variatiile de lungimi si texturi. Alege o tendinta de sculptura, care sa se potriveasca abilitatilor si personalitatii tale. Evidentiaza-ti dorinta pentru adaptabilitate si ofera ce este mai bun pentru o coafura de inalta clasa. Permite fanelor parului sa adore imaginea ta perfecta pentru petrecere!

Idei de aranjare pentru parul lungIdei de aranjare pentru parul lungIdei de aranjare pentru parul lung

Alege romantismul, daca doresti sa evidentiezi lungimea frumoasa a parului. Opteaza pentru impletituri imperecheate cu niste coafuri pe jumatate. Priveste mai indeaproape aceste coafuri inspirate de profesionisti si incearca-le. Poarta coafurile relaxate si usor de intretinut la serviciu sau la scoala si simte-te libera sa iti testezi abilitatile de aranjare, folosind ca sursa de inspiratie coafuri mai complicate si stilate…

Idei de aranjare pentru parul lungIdei de aranjare pentru parul lungIdei de aranjare pentru parul lungIdei de aranjare pentru parul lungIdei de aranjare pentru parul lung

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed