Home FRUMUSETECoafuri Impletitura olandeza pas cu pas – impletitura Dutch

Impletitura olandeza pas cu pas – impletitura Dutch

autor Elena Yvette
3,9K views

O impletitura frumoasa si bine realizata inseamna un look de invidiat. Daca si tu vrei un look perfect, incearca impletitura pe care ti-o propunem astazi: impletitura olandeza, cunoscuta si sub numele de impletitura Dutch.

Impletitura dutch

Impletitura olandeza, cunoscuta si ca impletitura frantuzeasca inversa, este o coafura sexy care poate fi purtata atat la lucru, cat si in contexte mai formale, precum o petrecere.

Pentru a realiza o impletitura olandeza trebuie, in primul rand, sa-ti piepteni parul bine si sa il descurci. Apoi ia o mica sectiune de par, din oricare parte vrei; daca esti incepatoare, ar trebui sa alegi suvite de par din partea frontala pentru ca sunt mai usor de impletit.

Impletitura olandeza pas cu pas

Apoi, trebuie sa imparti sectiunea de par aleasa in trei suvite si sa realizezi o impletitura simpla: ia suvita din stanga si trece-o pe sub cea din mijloc si apoi ia suvita din dreapta si trece-o pe sub cea din mijloc.

Urmatorul pas este alegerea unei suvite de par din partea stanga a capului. Pune-o langa suvita din stanga si trece-le pe amandoua pe sub suvita din mijoc. Repeta procesul si pe partea din dreapta.

Intoarce-te la partea din stanga si repeta impletitura olandeza pana ajungi la varfurile suvitelor. Prinde impletitura cu un elastic de par si esti gata.

par impletit

Cum sa faci o impletitura Dutch intr-o parte?
Daca esti in cautarea unei impletuturi perfecte, atunci trebuie sa o alegi pe cea facuta intr-o parte. Incepe prin pieptanarea parului si prin aducerea lui intr-o parte a capului. Poti incepe impletirea din mijoc daca vrei o coafura simetrica.

Acum, continua impletirea parului respectand pasii expusi mai devreme pana ajungi sub ureche. Este timpul sa integrezi restul parului in impletitura ta olandeza. Ia restul de par si incepe sa-l impletesti cu impletitura nemteasca pe care ai realizat-o deja. Ia suvite de par din ambele parti.

Dupa ce ai terminat, prinde impletitura cu un elastic de par.

par impletit olandez

Cum sa faci o impletitura olandeza in varful capului?
O impletitura Dutch in varful capului este o coafura mai sofisticata, perfecta pentru o petrecere sau un cocktail. Din moment ce deja ai invatat cum sa faci o impletitura olandeza, trebuie doar sa-ti imparti parul in sectiuni egale. Incepe impletirea unei sectiuni – fie din stanga, fie din dreapta – prin prinderea parului deasupra urechii si tragerea lui spre varful capului.

impletituri olandeza moderna

Continua impletitura olandeza pana la mijlocul capului. Apoi, trebuie sa impletesti spre varful capului incorporand suvita de par din partea dreapta…

La sfarsit, ia impletitura ta olandeza si transform-o intr-o coroana. Infasoar-o in jurul capului si prinde-o cu o agrafa. Rezultatul este o coafura foarte sexy!

Impletitura olandezaimpletitura olandeza clasicaimpletitura olandeza 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed