Home FRUMUSETECoafuri Cum sa faci o impletitura olandeza

Cum sa faci o impletitura olandeza

autor Elena Yvette
2,1K views

O impletitura olandeza, cunoscuta si ca impletitura frantuzeasca rasucita, este o coafura sexy care poate fi purtata la birou, dar si intr-un context mai formal, ca la o petrecere cocktail.

Cum sa faci o impletitura olandeza

Pentru a crea o impletitura olandeza, mai intai trebuie sa piepteni parul, incat sa il descurci foarte bine. Apoi, ia o sectiune mica de par, incepand din orice parte a capului cu care te simti mai confortabil – de exemplu, daca esti incepatoare, ai putea alege suvitele din partea din fata a capului, fiind cea mai simpla optiune.

Odata ce ai ajuns in acest punct, trebuie sa imparti parul ales in trei parti si sa incepi o impletitura simpla, luand suvita stanga, apoi trecand-o pe sub cea din mijloc, apoi suvita dreapta, pe care ar trebui sa o treci pe sub cea din mijloc.

Cum sa faci o impletitura olandezaCum sa faci o impletitura olandeza

Dupa aceea, alege o suvita din parul din stanga, asaz-o langa suvita din stanga si apoi ia-le pe ambele si trece-le pe sub cea din mijloc. Repeta procesul si pe partea dreapta.
Intoarce-te in partea dreapta si repeta impletitura olandeza pana ajungi la capatul parului. Asigur-o cu un elastic si gata!

Cum sa faci o impletitura olandeza

Cum sa faci o impletitura olandeza intr-o parte?

Daca vrei ca suvitele tale sa fie stranse intr-o impletitura olandeza, atunci poti opta pentru impletitura intr-o parte. Trebuie sa incepi pieptanand parul intr-o parte. Acum, poti alege sa incepi din mijloc, daca vrei sa alegi una dintre cele mai la moda coafuri impletite pentru 2017.

Continua impletitura intr-o parte respectand pasii de mai sus pana ajungi in zona de sub ureche. Acum este timpul sa incorporezi restul parului in impletitura: ia restul parului si incepe sa-l impletesti impreuna cu impletitura olandeza pe care ai creat-o mai devreme. Ia suvite din ambele parti, din partea stanga si partea dreapta. Termina impletitura impletind parul regulat. Asigura cu un elastic de par.

Cum sa faci o impletitura olandeza

Cum sa faci o coroana olandeza impletita?

O coroana olandeza impletita este mai sofisticata, perfecta pentru o petrecere cocktail. Din moment ce ai invatat cum sa creezi o impletitura olandeza, imparte parul in parti egale. Incepe sa impletesti o sectiune-fie partea din stanga sau din dreapta-luand parul de deasupra urechii si tragandu-l in varf.

Continua impletitura olandeza pana la mijlocul capului, unde trebuie sa schimbi mainile si sa incepi sa impletesti catre varful capului, incorporand suvitele din partea dreapta.

La sfarsit, ar trebui sa iei impletitura olandeza si sa o transformi intr-o coroana olandeza impletita, infasurandu-l in jurul capului si asigurand cu agrafe. Rezultatul este o coafura olandeza impletita sexy.

Cum sa faci o impletitura olandezaCum sa faci o impletitura olandezaCum sa faci o impletitura olandezaCum sa faci o impletitura olandeza

Cum sa faci o impletitura olandeza – VIDEO:

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed