Home Modele de tunsori pentru fata rotunda

Modele de tunsori pentru fata rotunda

autor Elena Yvette
6,3K views 6 minute timp de citit

Este foarte important sa alegi tunsoarea adecvata daca vrei sa arati minunat. Citeste sfaturile noastre urmatoare si afla ce tunsori pentru fata rotunda ti se potrivesc.

tunsori pentru fata rotunda

Fiecare tip de fata necesita o anumita tunsoare care sa ascunda defectele si sa evidentieze cele mai bune trasaturi faciale. Astfel, au aparut foarte multe tunsori pentru fete rotunde. Afla ce tunsori pentru fata rotunda ti se potrivesc.

Este bine stiut faptul ca anumite tunsori se potrivesc pentru un anumit tip de fata, dar nu merg cu altele. De aceea, este bine sa alegi tunsori pentru fata rotunda care ti se potrivesc. Afla cum aceste tunsori pentru fata rotunda pot schimba total look-ul unei persoane.

tunsori pentru fata rotunda

Anumite tunsori pentru fata rotunda si coafuri sunt menite sa evidentieze cele mai bune trasaturi ale unei persoane si sa-i ascunda defectele. Tunsorile pentru fetele rotunde sunt menite sa ingusteze putin trasaturile si sa creeze un efect de alungire.

Iata cateva idei de tunsori pentru fata rotunda care te pot face sa arati minunat:

Par scurt
Este destul de dificil sa mentii o tunsoare scurta daca ai fata rotunda. O astfel de tunsoare poate evidentia rotunjimea fetei. Incearca sa alegi tunsori pentru fata rotunda putin sub ureche sau bob scurt. Tunsoarea trebuie sa aiba un efect de ingustare, asa ca trebuie sa ai mereu parul drept. Femeile cu parul ondulat ar trebui sa evite o tunsoare scurta, pentru ca nu vor obtine efectul pe care si-l doresc.

tunsori pentru fata rotunda

Par de lungime medie
Tunsorile de lungimi medii se potrivesc atat parului drept, cat si celui ondulat. Femeile cu parul drept pot alege o tunsoare bob care echilibreaza trasaturile faciale rotunde.

Parul ondulat evidentiaza latimea si asta trebuie evitat daca ai fata rotunda. Incearca sa-ti indrepti buclele si sa minimizezi volumul. Alege tunsori pentru fata rotunda cu breton, daca vrei sa-ti evidentiezi parul.

tunsori pentru fata rotunda

Par lung
Cele cu fete rotunde pot alege sa poarte parul lung, pentru ca acesta echilibreaza perfect trasaturile faciale creand un efect de alungire. Poti incerca o tunsoare in scari, pentru ca arata minunat si nu iese prea mult in evidenta.

Cele cu parul ondulat arata minunat cu o astfel de tunsoare. Alege sa porti onduleuri mai mari sau stiluri vintage si vei arata minunat…

Coafurile si tunsorile trebuie sa distraga atentia de la latimea fetei tale, asa ca alege-le pe acelea care se potrivesc felului tau de par si personalitatii tale.

tunsori pentru fata rotundatunsori pentru fata rotundatunsori pentru fata rotundatunsori fata rotundatunsori pentru fata rotundatunsori fata rotundatunsori fata rotundatunsori fata rotunda

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed