HomeFRUMUSETECoafuri Impletitura de epoca: TUTORIAL

Impletitura de epoca: TUTORIAL

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Impletitura-de-epoca-2.jpg

Sa-ti aranjezi parul lung poate fi un impuls catre numeroase tehnici care s-au aplicat pentru a minimiza efortul depus in realizarea  unei coafuri sofisticate. Ia in considerare urmatorul tutorial, pentru a obtine o impletitura de epoca, fara dezordonare.

Impletitura de epoca

Crearea unui stil modern nu reprezinta o tortura pe care ti-ai imaginat ca o folosesc profesionistii pentru a contribui la descoperirea unor tehnici si care dau un aspect dezordonat in cateva minute. Ne-am indreptat atentia catre una dintre aceste tehnici, incat sa obtii o impletitura de epoca, fara prea multa bataie de cap.

Impletitura a devenit o solutie perfecta pentru un stil fabulos obtinut acasa, care ilustreaza un aspect complicat, asa ca nu e de mirare ca femeile incearca sa stapaneasca cat mai multe tehnici de impletire, incat fiecare dintre ele pot aduce solutii variate pentru un look ingrijit. Iata o demonstratie clara despre cum o impletitura simpla poate deveni una complicata, care sa emane eleganta! Verifica pasii pentru obtinerea unei impletituri de printesa cu rasuciri de epoca si pune in practica ce ai invatat, incat sa arati fabulos de fiecare data cand doresti.

Impletitura de epoca

Inainte de a incepe sa aranjezi parul, vei avea nevoie de: o placa de indreptat (pentru cele cu par cret), agrafe, doua elastic de par, spuma/substanta pentru textura (daca ai un par fin, care se dezordoneaza repede).

Pentru inceput, ai nevoie sa indrepti parul (daca nu ai un par drept natural), incat pe acest tip de par se creeaza cele mai bune impeltituri si cele mai bune efecte ale stilului, si imparte parul in doua parti simetrice. Daca ai parul fin, stratificat sau tinde sa devina dezordonat, aplica putina spuma de la radacini pana la varf, pentru a putea impleti mai bine parul.

Odata ce ai impartit parul, separa cateva fire din fata si incepe sa creezi o impletitura frantuzeasca, adaugand bucati din suvitele pierdute, adu suvite exterioare catre partea din centru. Continua pana cand ai ajuns la varfuri si asigura cu elastice subtiri de par.

Acum, poti continua incat sa creezi acelasi stil, folosind aceeasi tehnica pe partea opusa a capului. Asigura capetele cu elastic cand ai terminat si asaza varful unei impeltituri in spate, plasand-o in zona tamplei pe partea opusa. Foloseste agrafe pentru a pastra impletitura in loc si repeta procedura folosind cealalta impletitura, acoperind-o usor. Asigura bine impletiturile cu agrafe, ascunde varfurile si pregateste-te sa intorci capete cu aceasta coafura eleganta…

Cu putina practica poti stapani aceasta tehnica de impletire, asa ca exerseaza si permite abilitatilor tale de aranjare sa defineasca diva din tine!

Impletitura de epoca Video

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed