HomeFRUMUSETECoafuri Tunsori moderne pentru parul mediu in 2018

Tunsori moderne pentru parul mediu in 2018

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/Tunsori-moderne-par-mediu-2016.jpg

Toate femeile au o zi buna daca si parul lor arata bine. Tendintele se schimba de la an la an, de la sezon la sezon, iar femeile nu au suficient timp la dispozitie pentru a trece de la un look la altul.

Ai parul de lungime medie, insa nu stii ce tunsoare ti se potriveste in functie de forma fetei? Noi venim cu sfaturi si iti spunem care sunt cele mai moderne tunsori in 2018.

Tunsorile pentru parul mediu au o gama variata pentru alegerea coafurii. Parul mediu ne ofera posibilitatea de a pastra feminitatea parului lung si totodata ne scuteste de pierderea unui timp indelungat pentru coafare.

Tunsoarea filata

O tunsoare moderna este tunsoarea filata, purtata si de vedete precum Cameron Diaz, Jennifer Aniston. Acest look ne ofera un aer fresh, dinamic si rebel. Pentru cele care isi doresc volum, aceasta tunsoare este ideala. Se recomanda femeilor cu fata rotunda si dreptunghiulara, deoarece le incadreaza chipul si le scoate in evidenta trasaturile care trebuie.

Tunsoarea bob

Tunsoarea bob este adoptata inca din anii `20 si reprezinta simplitate, naturalete, feminitate. Poate fi purtata cu carare pe mijloc, intr-o parte sau cu breton. Daca vrem sa avem mai mult volum, il putem obtine cu ajutorul unui uscator de par. Daca optam pentru breton, el poate sa fie filat, lateral sau pe toata fruntea.

Tunsoare pentru parul mediu si cret

Cele cu parul cret sunt norocoase, deoarece parul cret arata foarte bine pe lungime medie, iar daca avem si o fata rotunda, ne va incadra perfect chipul. Aranjarea va fi usoara, buclele le vom aranja intr-un timp scurt si natural. Volumul nu este o problema, deoarece parul buclat ne va masca suficient radacina. Un bob asimetric este cea mai buna alegere pentru a ne scoate in evidenta buclele.

Tunsoare pentru parul mediu si lipsit de volum

Pentru cele fara volum exista o solutie: putem opta pentru un look in scari, cu un breton filat. Bretonul ne va scoate in evidenta forma fetei si ne va masca fruntea proeminenta.

Tunsoare pentru parul mediu drept

Faptul ca optam pentru o tunsoare medie si dreapta trebuie sa fim atenti, deoarece parul trebuie sa fie egal pe intreaga lungime. Acest look ne va evidentia trasaturile fetei, ascunzand partea din spate…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed