Alege sutienul potrivit pentru a mentine frumusetea sanilor

Share

Alegerea unui sutien potrivit este un moment dificil pentru femei: prea mic, prea mare, nu se potriveste… Aceasta inseamna adesea ca sanii lor sunt fie lasati, neingrijiti sau, pur si simplu, nu arata bine!

Alege sutienul potrivit pentru a mentine frumusetea sanilor

Verifica sfaturile noastre pentru alegerea sutienului potrivit, pentru a da frumusete sanilor si a te simti bine indiferent de forma lor.

Sutienul potrivit pentru marimile A-B

Gravitatia este unul dintre lucrurile cu care femeile se confrunta! Asadar, sa ne gandim: DA, chiar daca ai sanii mici, ai nevoie sa porti un sutien, pentru ca nici o femeile nu este in siguranta din punct de vedere al lasarii pielii, mai ales in aceasta zona in care pielea este fina si fragila.

Oricum, cele cu sanii mici pot folosi sutienul mai mult ca decoratie decat ca suport. Poti alege si formele fara bretele ca triunghiurile, care sunt foarte confortabile si sexy.

Daca vrei mai mult volum, sutienul potrivit este cel cu burete, care garanteaza o adancime buna a cupei. Un sutien cu burete ajuta la ridicarea si asigurarea unei anumite cantitati de volum de sub si din jurul sanilor. Buretele modeleaza intreaga cupa a sutienului si sarma ofera un efect complet natural in comparatie cu buretii detasabili, care sunt de multe ori rigizi.

Sutienele cu push-up standard, care se axeaza pe marirea decolteului, nu se potrivesc toate sanilor mici.

Sutienul potrivit pentru marimile C-D

Femeile cu sanii mai mari au un volum ideal pentru sutienele cu push-up, care ii ridica. Ele pot purta sutiene create dintr-un strat de burete, daca vor un aspect natural, cu suport si o anumita flexibilitate.

Marimile C-D sunt adesea considerate marimea “ideala”, dar oare sanii tai dau semne de oboseala? Daca da, este timpul sa alegi sutienul traditional push-up, cu un strat fin de burete, asigurand suportul necesar al sanilor lasati. Forma de push-up tine sanii mai sus si ii apropie mai mult pe cei care tind sa se aseze in parti. Decolteurile in V sunt pentru tine!

Sutienul potrivit pentru marimile E-F

Scopul principal al acestui tip de sutien este suportul! Exista multe optiuni pentru marimile E-F cu cateva firme care ofera sutiene dragute pentru marimile mari. Cum frumusetea este un criteriu pentru femeile cu sanii mari, cel mai important lucru este pastrarea pozitiei drepte a corpului.

Tine minte cand alegi sutienul:

-sa te asiguri ca bretelele sunt de cel putin 1,5-2 cm largi;

-sa te asiguri ca spatele sutienului aduce suportul necesar, asa cum o face un costum de inot (cu bretele in spate, nu doar cusute pur si simplu pe banda sutienului);

-sa te asiguri ca sunt destul de largi si ca acele cupe sunt robuste si le aduc suportul necesar…

Modelul ideal este inca, inevitabil, sutienul cu suport complet, care sustine intregul san si il pastreaza in loc.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente