HomeFRUMUSETEBuze Buze rosii si dermatograf colturat

Buze rosii si dermatograf colturat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/08/Buze-rosii-si-dermatograf-colturat-1.jpg

Acompaniaza niste buze rosii cu un dermatograf colturat pentru un look clasic. Afla cele mai bune trucuri pentru a obtine machiajul perfect, verificand urmatoarele tutoriale de machiaj!

Buze rosii si dermatograf colturat

Exista numeroase sfaturi si trucuri pe care le poti alege incat sa-ti poti sublinia trasaturile, asa ca foloseste cele mai bune si noi produse de pe piata, invatand cum sa aplici dermatograful colturat acompaniat de cele mai lucioase buze rosii! Afla cum sa obtii buze rosii perfecte si cel mai bun stil cu dermatograful, verificand urmatoarele tutoriale create de doua femei dragute, care au vrut sa imparta cu voi experienta lor despre machiaj.

Un dermatograf aplicat perfect poate aduce o stralucire uimitoare si odata ce acest stil este foarte popular, are o eleganta fara varsta si poate fi creat in functie de orice forma a ochilor, obtinand un machiaj fabulos. Exista numeroase tipuri pe care le poti experiementa, in functie de ceea ce ti se potriveste, deci incearca dermatograful, creion/gel, pentru a afla care este mai simplu de folosit pentru tine. Pentru rezultate perfecte, aplica o baza pe pleoape (mai ales daca ai pleoape uleioase), incat aceasta va scoate in evidenta tonul pielii, creand o baza perfecta pentru culoarea pe care vrei sa o aplici.

Fii simpla sau eleganta cu un stil natural cu dermatograf, creand o linie delicata si subtire cat mai aproape de linia genelor. Daca vrei sa obtii un look sexy, de epoca, opteaza pentru un stil minunat, extinzand linia dermatografului in sus, odata ce ajungi la coltul exterior al ochiului.

Daca vrei un stil dramatic, alege aplicarea ascutita a dermatografului care merge de la subtire la gros de la capatul interior al ochiului catre cel exterior. Foloseste un dermatograf rezistent la apa, daca ai niste pleoape aplecate, pentru a asigura durabilitatea dermatografului, fara nici un retus.

Buze rosii si dermatograf colturat

Daca tu cauti sa creezi un impact cu machiajul din sezonul aceasta, alege un ruj rosu sau marsala dimensional. In acest an, culorile mate trebuie folosite, asa ca achizitioneaza cele mai uimitoare buze rosii, stratificand nuante diferite, incat aceasta tehnica poate duce la rezultate izbitoare.

Pentru a obtine acest look, vei avea nevoie de pudra, un creion ruj, un ruj mat si niste creioane de buze. Poti adopta o culoare proprie, stratificand culorile preferate pentru un efect de umbre. Incepe sa aplici pudra pe buze si continua sa umpli cu un creion ruj. Apoi, aplica un ruj mat si foloseste un creion contur peste ruj pentru a da volum. Termina imaginea folosind (o nuanta plumburie) un creion de buze in colturile exterioare ale buzelor. Amesteca nuantele si obtine o trecere minunata de la un rosu-plumburiu bogat la pigmenti rosii din centrul buzelor si iata! Ai realizat un efect unic…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed