HomeFRUMUSETECosmetica Fitness pentru fata

Fitness pentru fata

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Fitness-pentru-fata.jpg

Te numeri printre femeile care sunt in cautarea unei metode naturale de a lupta cu procesul de imbatranire? E foarte usor sa gasesti un program de slabire pentru diferite parti ale corpului, brate mai subtiri si un abdomen plat, dar nimeni nu stie cum sa-ti lucreze caracteristicile fetei. Acum exista un program prin care poti invata cum sa iti lucrezi pana si fata. Fara ace. Fara operatii. Incearca acum fitnessul pentru fata!

Fitness pentru fata

Antreneaza-ti sprancenele!
Sprancenele reprezinta una dintre caracteristicile cele mai importante ale fetei tale, deoarece acestea pastreaza privirea treaza si alerta. Mentine-ti sprancenele „la inaltime” facand urmatoarele exercitii:
–    Pasul 1: Preseaza cu buricele degetelor sub zona sprancenelor.
–    Pasul 2: Incearca sa iti muti sprancenele in jos si sa tii ochii inchisi bine. Tine asa si numara pana la sapte. Relaxeaza-te si respira adanc. Repeta miscarea de cinci, pana la sapte ori.

Pentru obraji:
Pentru a avea obrajii mai fermi si pentru eliminarea pungilor de sub ochi, trebuie sa iti antrenezi colturile gurii sa ramana in sus. Urmatorii pasi, care sunt foarte simpli, ajuta sa iti pastrezi obraji mai ridicati si iti vor da un aer mai tineresc.
–    Pasul 1: Strange-ti si ridica-ti colturile gurii in timp ce apesi muschii spre partile laterale ale gurii.
–    Pasul 2: Pune-ti degetele mijlocii de la ambele maini in cutele de pe fiecare parte a gurii. Apasa ferm si repeta incet. Repeta aceasta miscare de 21 de ori.

Ridica-ti barbia dubla.
Urmatorul exercitiu va elimina posibilitatea neplacuta de a face barbie dubla. Incearca acest exercitiu simplu o data pe zi si vei avea cea mai frumoasa barbie din oras.
–    Pasul 1: Tine-ti gatul incordat, apasa-ti buza inferioara peste buza superioara si zambet, ridicand colturile gurii.
–    Pasul 2: Utilizeaza palmele sau monturile pumnilor si freaca energic muschii adiacenti gatului de la sapte, pana la 21 de ori. Te opresti usor si respiri adanc…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed