HomeFRUMUSETEModele de unghii 40 de modele de unghii albastre elegante

40 de modele de unghii albastre elegante

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 8,K views
modele-de-unghii-albastre-1
  • Modele de unghii albastre pentru toate gusturile
  • Poze și idei cu modele de unghii albastre
  • Manichiuri albastre ușor de realizat

Urmatoarele manichiuri te vor ajuta sa atragi atentia asupra unghiilor, asa ca arunca o privire peste urmatoarele modele de unghii albastre si incepe sa iti aranjezi unghiile ca o adevarata femeie moderna!

model unghii albastre lungi

Daca esti una dintre fetele carora nu le este teama de culoare, vei iubi urmatoarele modele de unghii albastre, incat sunt absolut fabuloase. Modele de manichiuri albastre sunt menite sa te ajute sa completezi aparitia ta stilata, iar datorita numeroaselor modele existente, se creeaza o nebunie! De ce sa porti aceleasi modele mereu, cand poti experimenta o arie de modele care te vor transforma intr-o diva, asa ca verifica urmatoarele modele de unghii cu gel albastre!

40 de modele de unghii albastre elegante

Un model care infatiseaza o multime de nuante si/sau etaleaza variate accesorii emana sofisticare, dar nu iti da batai de cap. Noile tehnici te distreaza; este o arta recreativa prin care iti poti exprima starea, stilul, preferintele, asadar poti fi indrazneata, sa inveti cele mai noi trucuri in acest domeniu si sa ai mereu un as in maneca.

40 de modele de unghii albastre elegante

Modelele indraznete infatisand nuantele de sezon, fie pastelurile dragute, neonurile sau naturale, pot fi alegeri minunate pentru admiratoarele unghiilor care vor sa aduca ceva nou. Cu cat lacul de unghii este mai intens, cu atat este mai mare contrastul dintre nuante si rezultatul va fi mai vizibil, asa ca indrazneste sa amesteci nuantele preferate pentru a crea un model placut, multicolor. Efectul marmorat, culorile aplicate la intamplare, dungile si petele simple de culoare te pot ajuta sa dai un aspect incredibil unghiilor, deci experimenteaza fiecare detaliu care iti atrage atentia. Trucul obtinerii unui amestec fabulos de culori este sa astepti pana culoarea s-a uscat (doar daca nu vrei sa creezi un model marmorat) inainte de a stratifica o culoare contrastanta, incat nuantele se vor amesteca, iar rezultatul nu va fi acela pe care ti l-ai dorit.

40 de modele de unghii albastre elegante

Nimic nu este prea mult cand vine vorba de arta unghiilor, iar accesoriile arata minunat si condimenteaza imaginea unghiilor intr-o clipa. Alege autocolantele fabuloase sau abtibildurile si du-ti unghiile catre nivelul spectaculos, incat vrei un model fara sa depui cel mai mic efort.

40 de modele de unghii albastre elegante

Daca nu iti plac prea mult amestecurile intense de culori, ai putea realiza o manichiura mai delicata, romantica si feminina, jucandu-te cu pietre, strasuri colorate si alte accesorii pe care le poti gasi si aplica peste in lac incolor, natural, pastel delicat sau oja alba. Posibilitatile sunt nesfarsite, asa ca fii indrazneata si realizeaza urmatoarele modele de unghii albastre…

model de unghii albastre scurte

modele de unghii albastremodele de unghii albastremodele de unghii albastremodele de unghii albastremodele de unghii albastremodele de unghii albastremodele de unghii albastremodele unghii albastremodele unghii albastre

modele unghii albastremodele unghii albastremodele unghii albastremodele unghii albastremodele unghii albastremanichiura albastramanichiura albastramanichiura albastramanichiura albastramanichiura albastramanichiura albastramanichiura albastramanichiura albastramodele unghii cu gel albastremodele unghii cu gel albastremodele unghii cu gel albastremodele unghii cu gel albastremodele unghii cu gel albastremodele unghii cu gel albastremodele unghii cu gel albastremodele unghii cu gel albastremodele unghii cu gel albastremodele unghii cu gel albastremodele unghii cu gel albastre

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed