HomeFRUMUSETEModele de unghii Manichiuri pe jumatate de unghie

Manichiuri pe jumatate de unghie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
Manichiuri-pe-jumatate-de-unghie in Modele de unghii

Optiunile tale sunt nenumarate, asa ca de ce sa nu scoti ce este mai frumos din manichiura ta experimentand aceste modele de manichiuri pe jumatate de unghie? Modelele pe jumatate de unghie sunt un stil modern de incercat, asa ca inspira-te din aceste modele si da unghiilor un aspect de petrecere mereu cu un alt model!

Manichiuri pe jumatate de unghie

Alege corect dintr-o arie vasta de modele, desi nu este usor. Asadar, pentru a te ajuta in alegerea unui model stilat, am creat o lista de modele pe jumatate de unghie. Aceste modele de manichiuri frumoase au cunoscut succesul, deoarece sunt purtate pe podiumuri si la evenimentele de pe covorul rosu, deci daca vrei sa dai un aspect de petrecere unghiilor tale, inspira-te din urmatoarea selectie de manichiuri pe jumatate de unghie!

Manichiuri pe jumatate de unghie

Manichiuri pe jumatate de unghie

De la modele foarte simple pana la cele mai complicate, posibilitatile sunt nesfarsite, asadar indrazneste sa fi diferita si sa porti manichiuri pe jumatate de unghie.

Crearea acestor modele de manichiuri pe jumatate de unghie nu a fost niciodata mai simpla si exista doua optiuni din care poti alege pentru a obtine formele curbate care dau forma lunii. Daca nu esti foarte abila in realizarea unor linii delicate si drepte folosind o pensula, poti alege modelele manuale create cu banda de caseta. Pentru a actualiza si personaliza o manichiura pe jumatate de unghie, poti apela la aplicatiile stilate, care dau stralucire imaginii tale intr-o clipa. Pietrele, abtibildurile, margelele mici sunt doar cateva dintre accesoriile la care poti apela pentru a obtine manichiuri pe jumatate de unghie.

Manichiuri pe jumatate de unghieManichiuri pe jumatate de unghieManichiuri pe jumatate de unghieManichiuri pe jumatate de unghie

Uneori, mai putin inseamna mai bine, mai ales cand vine vorba de manichiura, asa ca permite simplitatii si frumusetii acestei manichiuri sa faca toata treaba. Alege culoarea preferata si creeaza forma perfecta sau alege sa colorezi unghia mai intai cu o nuanta naturala/bej/alba peste care vei realiza modelul cu o culoare contrastanta care sa se potriveasca stilului tau. Aceasta va infatisa modelul si te va scoate in evidenta.

Daca nu iti plac simplitatea si aplicatiile, te poti baza pe abilitatile tale, luand in calcul niste dungi sau motive florale…

Simetria nu mai este o cerinta, asa ca fii indrazneata si creeaza un model diferit pe unghia degetului inelar sau/si  pe a celui mare sau pe oricare alta unghie, pentru a atrage mai mult atentia. Alege nuantele simple, pastelate sau culorile vibrante, incat oricum manichiura ta va fi izbitoare!

Manichiuri pe jumatate de unghieManichiuri pe jumatate de unghieManichiuri pe jumatate de unghieManichiuri pe jumatate de unghie

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed