HomeMODA Ce greșeli fac femeile atunci când poartă sutien

Ce greșeli fac femeile atunci când poartă sutien

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
Ce-greseli-fac-femeile-atunci-cand-poarta-sutien in MODA

Sutienul este un accesoriu foarte folosit de către majoritatea femeilor. Puține sunt acelea care preferă lejeritatea.

Ce greseli fac femeile atunci cand poarta sutien

Atunci când vine vorba de sutiene, acestea sunt confecționate în diverse moduri, mărimi, forme, culori, modele, astfel încât fiecare femeie să aleagă ce e mai potrivit pentru ea și pentru tipul de îmbrăcăminte pe care-l poartă. În timp ce această varietate pare o ușurare, femeile fac totuși foarte multe greșeli atunci când își aleg sutienul.

De aceea, mai jos, voi enumera câteva dintre aceste greșeli:

  1. Mărimea greșită

Multe femei poartă mărimea greșită la sutien. Ori este prea mic, ori este prea mare, ceea ce este un dezavantaj. Multe femei greșesc purtând un sutien prea mic pentru un bust prea mare sau invers, ceea ce e incomod și inconfortabil.

  1. Alegerea sutienul în funcție de mărimea cupei

Acest lucru este categoric interzis. În loc să te gândești la mărimea cupei, gândește-te întâi la mărimea benzii. Odată ce ai găsit mărimea potrivită a benzii, orientează-te apoi după cupă. Vei observa diferența.

  1. Vechiul sutien

Poate că vrei să îți păstrezi sutienele cât mai mult timp posibil, însă amintește-ți că sutienele au o anumită perioadă de „viață”. Poți folosi un sutien pentru aproximativ opt luni, dar acest număr depinde foarte mult de cât de des schimbi sutienele și cât de des le porți. Cu cât porți mai multe sutiene, cu atât le poți păstra mai mult timp…

  1. Purtarea sutienului cât mai strâmt

În această privință, multe femei fac greșeala de a încheia sutienul cât mai strâns. Revenim, astfel, la problema benzii. Atâta timp cât banda nu este de mărimea potrivită ție, purtând sutienul strâns îți va afecta pielea și te va face să te simți incomod.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed