HomeFRUMUSETECoafuri Accesorii de par pentru mirese

Accesorii de par pentru mirese

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Accesorii-de-par-pentru-mirese.jpg

Vrei sa ai o coafura cu adevarat speciala in ziua nuntii? Pentru a-ti evidentia frumusetea si trasaturile, poti adauga accesorii de par pentru mirese.

Exista multe optiuni in acest sens si de aceea ne-am gandit sa-ti dam cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi mai usor modelul preferat dintre aceste accesorii de par pentru mirese:

1. Trebuie sa iei in considerare coafura pe care o vei purta in ziua nuntii. Cele mai multe mirese se gandesc ca vor purta parul prins sau desfacut. Dar nu e de ajuns. Trebuie sa gandesti mai departe. Intreaba-te, spre exemplu, daca vrei purta un coc sau parul prins intr-o parte. Astfel de intrebari ajuta la alegerea accesoriului de par potrivit.

Un sfat: parul lung si gros necesita accesorii de par mai mari.

2.    Accesoriul trebuie sa arate bine din toate unghiurile. Ai putea sa faci cateva poze din diverse unghiuri ca sa te asiguri ca  arata bine. Un accesoriu asimetric iese mai mult in evidenta decat unul comun si simetric.

3.    Alegerea culorii accesoriului. Accesoriul de par pe care il vei alege trebuie sa fie intr-o culoare complementara culorii rochiei.  Daca vrei sa ai un aspect vintage, poti alege un accesoriu de metal in locul unuia de cristal.

4.    Asaza-l corect. Accesoriul de par poate arata diferit in functie de felul in care este asezat pe cap sau in par.

5.    Asigura-te ca accesoriile alese se potrivesc. Cand alegi accesoriul de par, trebuie sa le iei in considerare si pe celelalte pe care le vei purta, inclusiv voalul si bijuteriile. Toate trebuie sa se potriveasca intre ele si cu rochia…

6.    Alegerea accesoriului depinde de propriul tau gust. Daca vrei sa te simti ca o printesa in ziua nuntii, poti alege o tiara cu cristale. Daca vrei sa fii mai naturala, poti opta pentru accesorii florale sau pene (sunt foarte interesante). Daca vrei totul foarte simplu, atunci alege o bentita alba.

Accesorii de par pentru mireseAccesorii de par pentru mireseAccesorii de par pentru mireseAccesorii de par pentru mireseAccesorii de par pentru mireseAccesorii de par pentru mireseAccesorii de par pentru mireseAccesorii de par pentru mireseAccesorii de par pentru mireseAccesorii de par pentru mireseAccesorii de par pentru mireseAccesorii de par pentru mirese

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed