Copanele de pui in sos de bere bruna reprezinta o reteta culinara inedita, plina de aroma, care se poate prepara oricand pentru cei dragi.
Copanele de pui in sos de bere bruna sunt o mancare satioasa, gustoasa si foarte aromata.
Ingrediente pentru copanele de pui in sos de bere bruna:
- 1 kilogram de copanele de pui
- 100 grame de stafide galbene
- 300 ml bere neagra
- mirodenii, dupa preferinta
Mod de preparare pentru copanele de pui in sos de bere bruna:
- Copanaele de pui in sos de bere bruna sunt o mancare usoara, satioasa, savuroasa, usor de preparat conform datelor furnizate de realfood.tesco.com. Se vor cresta copanelele de pui si se vor condimenta dupa bunul plac…
- Dupa aceea, se vor presara stafide deasupra lor si se va turna berea neagra, lasandu-se la foc mic pana cand se observa ca s-au rumenit pe ambele parti.
Pofta buna!
Citește și: Carne de pui cu ghimbir si ciupercute in sos alb