Home RETETE Copanele de pui in sos de bere bruna

Copanele de pui in sos de bere bruna

autor Elena Yvette
983 views 1 minute timp de citit

Copanele de pui in sos de bere bruna reprezinta o reteta culinara inedita, plina de aroma, care se poate prepara oricand pentru cei dragi.Copanele de pui in sos de bere bruna

Copanele de pui in sos de bere bruna sunt o mancare satioasa, gustoasa si foarte aromata.

Ingrediente pentru copanele de pui in sos de bere bruna:

  • 1 kilogram de copanele de pui
  • 100 grame de stafide galbene
  • 300 ml bere neagra
  • mirodenii, dupa preferinta

Mod de preparare pentru copanele de pui in sos de bere bruna:

  • Copanaele de pui in sos de bere bruna sunt o mancare usoara, satioasa, savuroasa, usor de preparat. Se vor cresta copanelele de pui si se vor condimenta dupa bunul plac…
  • Dupa aceea, se vor presara stafide deasupra lor si se va turna berea neagra, lasandu-se la foc mic pana cand se observa ca s-au rumenit pe ambele parti.

Pofta buna!

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies