Home RETETE Copanele de pui in sos de bere bruna

Copanele de pui in sos de bere bruna

autor Elena Yvette
112 vizualizari

Copanele de pui in sos de bere bruna reprezinta o reteta culinara inedita, plina de aroma, care se poate prepara oricand pentru cei dragi.Copanele de pui in sos de bere bruna

Copanele de pui in sos de bere bruna sunt o mancare satioasa, gustoasa si foarte aromata.

Ingrediente pentru copanele de pui in sos de bere bruna:

  • 1 kilogram de copanele de pui
  • 100 grame de stafide galbene
  • 300 ml bere neagra
  • mirodenii, dupa preferinta

Mod de preparare pentru copanele de pui in sos de bere bruna:

  • Copanaele de pui in sos de bere bruna sunt o mancare usoara, satioasa, savuroasa, usor de preparat. Se vor cresta copanelele de pui si se vor condimenta dupa bunul plac…
  • Dupa aceea, se vor presara stafide deasupra lor si se va turna berea neagra, lasandu-se la foc mic pana cand se observa ca s-au rumenit pe ambele parti.

Pofta buna!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!