Home RETETE Copanele de pui in sos de bere bruna

Copanele de pui in sos de bere bruna

autor Elena Yvette
429 vizualizari

Copanele de pui in sos de bere bruna reprezinta o reteta culinara inedita, plina de aroma, care se poate prepara oricand pentru cei dragi.Copanele de pui in sos de bere bruna

Copanele de pui in sos de bere bruna sunt o mancare satioasa, gustoasa si foarte aromata.

Ingrediente pentru copanele de pui in sos de bere bruna:

  • 1 kilogram de copanele de pui
  • 100 grame de stafide galbene
  • 300 ml bere neagra
  • mirodenii, dupa preferinta

Mod de preparare pentru copanele de pui in sos de bere bruna:

  • Copanaele de pui in sos de bere bruna sunt o mancare usoara, satioasa, savuroasa, usor de preparat. Se vor cresta copanelele de pui si se vor condimenta dupa bunul plac…
  • Dupa aceea, se vor presara stafide deasupra lor si se va turna berea neagra, lasandu-se la foc mic pana cand se observa ca s-au rumenit pe ambele parti.

Pofta buna!

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies