Home Copanele de pui in sos de bere bruna

Copanele de pui in sos de bere bruna

Data publicării: Data actualizării:
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Copanele-de-pui-in-sos-de-bere-bruna.jpg

Copanele de pui in sos de bere bruna reprezinta o reteta culinara inedita, plina de aroma, care se poate prepara oricand pentru cei dragi.Copanele de pui in sos de bere bruna

Copanele de pui in sos de bere bruna sunt o mancare satioasa, gustoasa si foarte aromata.

Ingrediente pentru copanele de pui in sos de bere bruna:

  • 1 kilogram de copanele de pui
  • 100 grame de stafide galbene
  • 300 ml bere neagra
  • mirodenii, dupa preferinta

Mod de preparare pentru copanele de pui in sos de bere bruna:

  • Copanaele de pui in sos de bere bruna sunt o mancare usoara, satioasa, savuroasa, usor de preparat conform datelor furnizate de realfood.tesco.com. Se vor cresta copanelele de pui si se vor condimenta dupa bunul plac…
  • Dupa aceea, se vor presara stafide deasupra lor si se va turna berea neagra, lasandu-se la foc mic pana cand se observa ca s-au rumenit pe ambele parti.

Pofta buna!

Citește și: Carne de pui cu ghimbir si ciupercute in sos alb

Abonează-te pe:Yve.ro news

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră de către acest site web

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies