Carne de pui cu ghimbir si ciupercute in sos alb

Carne de pui cu ghimbir si ciupercute in sos alb este o reteta culinara fina, savuroasa, ce se poate prepara cu orice ocazie, rezultatul culinar fiind unul gustos, aratos si fin.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Carne-de-pui-cu-ghimbir-si-ciupercute-in-sos-alb-1.jpg
Advertisements

Carne de pui cu ghimbir si ciupercute in sos alb este o reteta culinara fina, savuroasa, ce se poate prepara cu orice ocazie, rezultatul culinar fiind unul gustos, aratos si fin.

Advertisements

Carne de pui cu ghimbir si ciupercute in sos alb

Reteta carne de pui cu ghimbir si ciupercute in sos alb este o mancare ce se prepara usor, fiind o reteta bogata in proteine, satioasa, dar usoara.

Advertisements

Ingrediente pentru carne de pui cu ghimbir si ciupercute in sos alb:

Advertisements
  • 4 pulpe de pui fara os
  • 700 grame ciuperci
  • 150 ml de lapte
  • putina smantana
  • busuioc
  • putin ghimbir
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ½:
    • Carnea de pui cu ghimbir si ciupercute in sos alb reprezinta o reteta culinara simpla, usor de preparat, dar foarte aratoasa. Se vor curata pulpele si se vor dezosa, peste ele punandu-se frunze de busuioc verde, ghimbir, patrunjel si mirodenii. Se vor rula si se vor acoperi cu vin rosu, apa si se vor da la cuptor pret de 50 minute.
    • In acest timp se vor taia ciupercutele si se vor cali in trei linguri de ulei cu un cub de unt pret de zece minute. Cand ciupercutele par uscate, se adauga un varf de lingurita de faina omogenizandu-se totul, completand cu lapte ne spune mushroomcouncil.com. Se va adauga in sosul ciupercutelor patrunjel tocat, smantana si cascaval…
    • Carnea de pui se va servi cu sosul alb.

    Pofta buna!

    Citește și: Ravioli cu pui, rosii si ceapa verde in sos alb

    Abonează-te pe:Yve.ro news
    Advertisements

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *