Pieptul de pui cu sos Gorgonzola reprezinta o reteta culinara savuroasa, delicioasa si consistenta, ce se prepara usor si repede.
Pieptul de pui cu sos Gorgonzola se poate consuma oricand, indiferent de ocazie, atat la pranz, cat si la cina. Puteti servi acest fel de mancare pe pat de salata sau pastai de fasole sau mazare fierte.
Ingrediente pentru piept de pui cu sos Gorgonzola:
- 400 grame piept de pui
- 200 ml smantana
- 100 grame branza Gorgonzola
- 1 catel de usturoi
- 2 lingurite de sos Tabasco
- putin rozmarin
- alte mirodenii
Mod de preparare pentru piept de pui cu sos Gorgonzola:
- Pipetul de cu pui cu sos de Gorgonzola este o reteta culinara ce se prepara usor, rezultatul fiind unul delicios. Se va pune carnea de pui pe gratar dupa ce s-a asezonat, timp in care pe foc se vor amesteca smantana, sosul Tabasco, usturoiul si putin rozmarin.
- In compozitia rezultata se vor amesteca bine 100 grame de branza Gorgonzola, pentru a obtine un sos fin. Acest amestec se va pune peste pieptul de pui si se va servi cald…
Pofta buna!