Home RETETERetete de mancarePaste Paste cu carne de pui in sos alb

Paste cu carne de pui in sos alb

autor Elena Yvette
652 vizualizari

Pastele cu carne de pui in sos alb reprezinta o reteta culinara usoara, savuroasa si usor de preparat, cu ingrediente aflate la indemana oricui.

Paste cu carne de pui in sos alb

Pastele cu carne de pui in sos alb reprezinta o mancare ce ii va multumi pe cei dragi, preparandu-se in timp record, rezultatul fiind unul satios, fin si gustos.

Ingrediente pentru paste cu carne de pui in sos alb:

  • 1 punga de paste
  • 200 grame de piept de pui fara os
  • 4 ciuperci
  • 1 cutie de smantana
  • 1 pahar de vin alb
  • cascaval
  • piper alb
  • sare
  • ulei

Mod de preparare pentru paste cu carne de pui in sos alb:

  • Pastele cu carne de pui in sos alb este o reteta culinara gustoasa pe care o poti prepara cand ramai fara idei culinare. Se va taia carnea de pui in bucati mici si se vor fierbe pret de opt minute, dupa care se va cali carnea in putin ulei.
  • Cand se va rumeni carnea, se vor adauga ciupercile si se vor lasa impreuna la calit. La cinci minute se va adauga putin vin alb si se va lasa totul la foc mic la fiert.
  • Zeama ramasa in tigaie se va amesteca impreuna cu smantana si se va turna peste carne si ciuperci, lasandu-se la fiert pret de zece minute, adaugandu-se cascaval ras…
  • Peste compozitie se vor adauga pastele si se vor amesteca bine.

Pofta buna!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies