Home RETETE Tocana de pui in stil african

Tocana de pui in stil african

autor Elena Yvette
119 vizualizari

Tocana de pui in stil african este ideala persoanelor care prefera mancarurile picante.

Tocana de pui in stil african

Ingrediente pentru tocana de pui in stil african:

  • 1, 6 kilograme pulpe superioare si inferioare de pui, fara piele
  • 500 ml supa de pui
  • 400 grame rosii
  • 350 grame unt de arahide
  • 3 cartofi dulci
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 3 linguri de ghimbir ras
  • 2 ardei iuti
  • chimion
  • coriandru
  • 2 foi de dafin
  • pentru decor: felii de lime

Mod de preparare pentru tocana de pui in stil african:

  • Tocana de pui in stil african este o mancare picanta, care se prepara cu usurinta. Se va turna supa de pui peste untul de arahide si se amesteca pana la dizolvare.
  • Se va sota ceapa timp de cinci minute pana se inmoaie. Se vor adauga ghimbirul, jumatate de lingura de piper, coriandru, chimionul, ardeii iuti, foile de dafin si se vor sota in continuare, amestecand timp de doua minute.
  • Se vor adauga in cratita rosiile, supa si pulpele de pui, si se vor lasa sa clocoteasca timp de jumatate de ora, prin amestec.
  • Se vor adauga ardeii grasi, cartofii dulci si coriandru peste pui si se mai lasa pe foc 30 de minute.
  • Tocana se serveste cu felii de lime…

Pofta buna!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!