Home RelatiiDRAGOSTE Dependenta de sex: 80% sunt barbati

Dependenta de sex: 80% sunt barbati

autor Elena Yvette
103 vizualizari

Fiecare persoana adora sa faca sex foarte mult, dar cand deosebim placerea de a face sex si dependenta de sex? Conform celor mai recente studii, dependenta de sex este un termen relativ nou, dar se spune ca este unul foarte adevarat.

Dependenta de sex

Psihoterapeutii afirma ca boala se caracterizeaza prin impulsivitate sexuala, iar acesti oameni nu isi pot controla comportamentul sexual, implicandu-se in multe contacte neplanificate.

In marea parte a timpului sunt preocupati de sex, fapt care le afecteaza viata personala. Printre primele „simptome” se numara impulsivitatea, minciuna, secretomania sau lipsa de interes cand vine vorba de acte sexuale cu partenerul.

Se estimeaza ca 5% dintre americani sufera de aceasta boala, iar 80% dintre acestia sunt barbati, iar unul dintre cei mai importanti factori care duce la cresterea acestui numar este pornografia pe internet.

De asemenea, persoanele care sufera de aceasta boala sunt foarte rar satisfacute din punct de vedere sexual si acestea simt adesea nevoia unor experiente noi, stricandu-si astfel relatiile si punand in pericol locul de munca sau chiar siguranta proprie…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies