Despartire

Invata cum sa treci peste o despartire dureroasa sau un divort si cum sa mergi mai departe. Afla cum trebuie sa faci fata la o despartire.

Ce faci cand partenerului tau ii fug ochii dupa alte femei?

Nu este un secret ca intalnim si alte persoane pe care le consideram atractive – dupa care ne mai fug ochii uneori. Este ceva natural sa te uiti dupa cineva

Tentatia: de ce apare tentatia infidelitatii si cum se poate intari relatia?

Nu exista nimic nou despre tentatie, asa ca trebuie sa parcurgem inca de la inceput toate tipurile cunoscute.

7 metode să-l uiti dupa despartire

Despartirile sunt de cele mai multe ori neplacute, mai ales cand nu te astepti si inca iubesti persoana respectiva. Iata cateva trucuri prin care il poti uita usor.

Cand trebuie sa inchei o relatie?

Ati facut absolut orice pentru aceasta relatie, de la compromisuri la terapie de cuplu si totusi pare ca nimic nu va mai poate salva.

Esti folosita de catre partenerul tau?

Ultimul lucru pe care ni-l dorim atunci cand gasim pe cineva de care ne place cu adevarat, este sa descoperim ca suntem folosite... dar se intampla.

Cum sa iti salvezi relatia pe cont propriu?

De fiecare data cand spun cuiva ca nu trebuie sa astepte la partenerul sau/partenera sa ca sa ia asupra sa angajamentul de a salva relatia, primesc ca reactie priviri intrebatoare

10 motive pentru care nu functioneaza relatiile la distanta

Relatiile la distanta sunt si mai greu de mentinut, iar motivele pentru care esueaza sunt numeroase. Multe dintre aceste relatii au sanse de succes.

10 semne că are pe alta

Cunoști cele zece semne că are pe alta? Dacă ai o bănuială că ceva nu este în regulă, dar nu știi cu exactitate ce anume, iată cum poți descoperi.Poate că ai observat deja cele...

De ce te părăsește?

Intotdeauna o despartire este neplacuta, pentru ambii parteneri, si pentru cel care a venit cu „propunerea” si pentru cel care o aude.

Cum sa ierti o aventura si sa mergi mai departe

Daca vei descoperi o aventura te va soca, vei simti furie si amortire. Indiferent cum vei alege sa reactionezi, ceea ce se afla in jurul tau ti se va parea la fel, deoarece nu vei asimila imediat ceea ce s-a petrecut.
error: Alert: Content is protected !!