Cum sa ai sprancene frumoase

204

Uita de epilatul sprancenelor! Acum sprancenele mari si dese sunt la moda. Make-up artistul Damon Roberts te invata cum sa ai sprancene frumoase.

Cum sa ai sprancene frumoase

Damon Roberts are un talent special in a aranja sprancenele si te va invata cum sa ai sprancene frumoase. A aranjat sprancenele vedetelor precum Madonna, Beyonce, Megan Fox, Gwyneth Paltrow, Vanessa Williams, Mandy Moore, Alicia Keys, Robert Downey Jr. si ne da cateva sfaturi despre cum sa ai sprancene frumoase.

Nu exagera
Este foarte important sa nu exagerezi. Este bine sa urmaresti linia naturala a sprancenelor tale. Daca ai sprancenele mai subtiri, le poti contura putin ca sa para mai dese si apoi coloreaza-le, ca sa arate bine.

Trebuie sa fie aranjate
Inainte sa faci ceva cu sprancenele tale asigura-te ca sunt foarte bine pieptanate si aranjate.

Nuante deschise
Este bine sa folosesti un creion pentru sprancene care sa fie cu o nuanta mai deschis decat culoarea naturala a sprancenelor tale. Incepe conturarea din interior spre exterior daca vrei un look indraznet.

La sfarsit trebuie iarasi sa le piepteni cu o periuta pentru a permite culorii sa se uniformizeze…

Foloseste ustensilele potrivite
Cele mai bune ustensile pentru colorarea si umplerea sprancenelor sunt creioanele si gelurile. Pudrele si ceara nu sunt potrivite, pentru ca nu par naturale.