Home / FRUMUSETE / Celulita / 5 sucuri pentru un ten sanatos

5 sucuri pentru un ten sanatos

Urmatoarele rețete de sucuri vă ajută să vă mentineți corpul curat și să aveți un ten sănătos. Beneficiile acestor sucuri pentru un ten sănătos sunt multiple, printre ele numărându-se minimizarea erupțiilor, a celulitei și creșterea elasticității pielii. Dacă vă doriți o piele care să strălucească de sănătate, beți cât mai multe sucuri pentru un ten sănătos.

Acidul sucurilor naturale de citrice afectează smalțul dinților

Următoarele sucuri pentru un ten sănătos sunt pline de nutrienți, antioxidanţi, vă ajută să eliminați toxinele şi vă vor face un ten sănătos. Cele mai multe probleme ale corpului şi pielii provin de la toxicitatea care există în corp, aşa că aceste ingrediente din sucurile de fructe ajută la menţinerea pielii sănătoase şi au abilitatea de a curata corpul.

Pătrunjelul: Nu este doar un condiment. Pătrunjelul ajută de eliminarea toxinelor, are un puternic efect nutrițional şi conţine foarte mulţi radicali liberi care ajută antioxidanţii.

Morcovii: Bugs Bunny ştia el ceva ceva. Morcovii conţin mulţi antioxidanţi care previn acţiunea radicalilor. Sunt, de asemenea, o sursă foarte importantă de vitamina A, care ajută la dezvoltarea şi întreţinerea celulelor pielii şi face tenul sănătos.

Merele:  Acestea se numara si ele pe lista cu sucuri pentru un ten sănătos. Dacă mâncati un măr în fiecare zi, poate că nu veți ține mereu doctorul la distanță, dar merele conțin antioxidanți care ajută la minimizarea celulelor, a țesutului afectat, previn apariția ridurilor și a semnelor îmbătrânirii. Sucul natural de mere are multe proprietati benefice pentru sanatate.

Castraveții: Folosiți sucul de castraveti pentru proprietățile sale antiinflamatoare și pentru a menține o piele super hidratată, astfel încât să aveți mereu un ten sănătos.

Ananasul: Și acesta se afla printre cele mai bune sucuri pentru un ten sănătos. Sucul natural din acest fruct conține un procent foarte ridicat de antioxidanți din vitamina C, ajută la menținerea elasticității pielii și îmbunătățeste hidratarea tenului.

Pentru piele superbă:
–    un mănunchi de pătrunjel
–    4 morcovi
–    un mănunchi de spanac
–    o jumătate de măr

Pentru purificarea tenului:
–    4 felii de ananas
–    o jumătate de castravete
–    o jumătate de măr

Puneti toate ingredientele în storcator și bucurați-vă de aceste sucuri pentru un ten sănătos!

Pe Yve.ro puteti gasi si tutoriale de machiaj...

Loading..