HomeCreme de fata Vichy Neovadiol: crema de noapte Vichy Neovadiol Compensating Complex

Vichy Neovadiol: crema de noapte Vichy Neovadiol Compensating Complex

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/Vichy-Neovadiol-Compensating-Complex.jpeg

Vichy Neovadiol este o gamă creată pentru diferite tipuri de ten, oferind produse cu formule speciale pentru ten matur în exclusivitate, fie el un ten mixt, normal sau uscat.

Produsele din gama Vichy Neovadiol sunt create special pentru nevoile tenului matur, pentru a fi utilizate zilnic, dimineața sau seara, având efecte de remodelare a tenului cu imperfecțiuni.

Dintre toate produsele Vichy Neovadiol, cea mai eficientă este crema de noapte Vichy Neovadiol Compensating Complex.

Ingrediente cremă de noapte Vichy Neovadiol

Formula Vichy Neovadiol pentru utilizarea pe timpul nopții este îmbunătățită cu ingrediente ce acționează eficient asupra tenului dumneavoastră: aquakeeps (micro – sfere reticulate, poli – acrilate cu proprietatea de a absorbi apa), aristoflex, ulei de caise, perlite și airlicium. Toate aceste ingrediente acționează eficient și cu promptitudine asupra tenului dumneavoastră prin absorbția cantității de apă emise de corp, prin hidratare optimă și conferire a unei texturi fine a pielii.

Pro

Crema de noapte Vichy Neovadiol vine la pachet cu o serie de beneficii importante pentru ten:

 • Acționează asupra tenului matur.
 • Prin proprietățile de remodelare facială, acționează asupra ridurilor create, diminuându-le considerabil.
 • Crema de noapte Vichy Neovadiol oferă luminozitate tenului dumneavoastră.
 • Crema de noapte Vichy Neovadiol contribuie la conferirea aspectului matifiant al tenului.
 • Femeile cu tenul matur, cele care se află la menopauză (perioada în care apar schimbări considerabile ale tenului) găsesc soluții la problemele lor în această cremă de noapte, Vichy Neovadiol.
 • Crema Vichy Neovadinol este potrivită pentru orice tip de ten, chiar dacă acesta se confruntă cu probleme alergice.
 • Crema se absoarbe cu rapiditate în ten, mai ales dacă se folosește anterior serumul din aceeași gamă, având proprietatea de a curăța în profunzime tenul, pregătindu-l pentru crema de noapte Vichy Neovadiol.

Contra

 • Crema de noapte Vichy Neovadiol trebuie folosită împreună cu celelalte produse din această gamă destinată femeilor cu un ten matur, pentru ca rezultatele să fie unele vizibile într-un timp scurt.
 • Crema de noapte Vichy Neovadiol, împreună cu întreaga gamă de produse de îngrijire a tenului matur, necesită dispunerea de o sumă considerabilă.

Mod de utilizare pentru crema de noapte Vichy Neovadiol

 • Anticipam faptul că această cremă de noapte, Vichy Neovadiol, trebuie folosită împreună cu celelalte produse din această gamă, pentru ca rezultatele să apară în timp util.
 • Referindu-ne punctual la această cremă de noapte, Vichy Neovadiol, aceasta se aplică pe tenul curățat, atât pe față, cât și pe zona gâtului, din cauza faptului că este o zonă în care ridurile apar cât ai clipi. Crema de noapte Vichy Neovadiol se aplică într-un strat subțire, masând ușor tenul, până ce aceasta se absoarbe în totalitate.

Gramaj

 • Crema de noapte Vichy Neovadiol se găsește în magazine specializate în industria cosmetică, în farmacii, precum și în magazinele din mediul virtual, într-un ambalaj ce conține o cantitate de produs de 50 ml.

Preț

 • Prețul unui flacon de cremă de noapte Vichy Neovadiol este de 141 de lei. (Costisitor, dar merită fiecare bănuț investit pentru tenul dumneavoastră.)

Atenționări!

Crema de noapte Vichy Neovadiol trebuie aplicată evitând zona ochilor, deoarece poate provoca usturimi puternice…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed