Gerovital Stop Acnee: pareri, beneficii si administrare

Share

Gerovital Stop Acnee este o cremă-gel care ajută la controlul și stabilizarea secreției de sebum.

Gerovital Stop Acnee

Gerovital Stop Acnee ajută la prevenirea și tratarea acneei, atât a celei juvenile, cât și a celei severe, dar și la hidratarea pielii. Formula sa este destul de concentrată, dar nu agresează pielea, motiv pentru care Gerovital Stop Acnee poate fi utilizat pe post de cremă zilnică.

Compoziție

Gerovital Stop Acnee este o cremă matifiantă destinată persoanelor cu ten gras, acneic și cu surplus de sebum. Textura ușor lichidă a produsului, dar și aspectul său sunt date de ingredientele pe care le conține crema. Printre acestea se numără un extract foarte benefic obținut din rășină de copac. Aceasta are un puternic rol antiinflamator și conferă cremei-gel Gerovital Stop Acnee un parfum natural foarte plăcut.

Aerogelul este un alt ingredient de bază al cremei Gerovital Stop Acnee. Această pudră de silice are capacitatea de a absorbi foarte mult sebum, astfel încât pielea să rămână curată, hidratată și cu un aspect mat, fără peliculă grasă.

Crema pentru controlul sebumului Gerovital Stop Acnee o găsiți la un preț foarte bun, AICI

Recomandări

Se recomandă Gerovital Stop Acnee persoanelor care se confruntă cu diferite tipuri de acnee, dar și celor care au un ten gras, seboreic. Gerovital Stop Acnee este un tratament util și pentru punctele negre sau pentru roșeață.

Beneficii

Gerovital Stop Acnee este un produs care poate fi folosit atât ca tratament pentru acnee și ten seboreic, cât și ca cremă pentru uz zilnic. Aceasta purifică și matifiază tenul, ajută la prevenirea și tratarea coșurilor sau punctelor negre și stabilizează secreția de sebum.

Gerovital Stop Acnee este un produs compact, care îndeplinește mai multe funcții: de curățare, tratare și matifiere.

Mod de administrare

Gerovital Stop Acnee se aplică în cantități foarte mici pe zonele afectate de acnee și pe cele cu tendințe de îngrășare. Crema se masează ușor până intră foarte bine în piele, iar aceasta devine mată și catifelată.

Procedeul se repetă de două sau trei ori pe zi. Înainte de a aplica Gerovital Stop Acnee, se demachiază și se curăță foarte bine fața. Dacă produsul se va aplica cu degetele, este indicat ca acestea să fie bine dezinfectate în prealabil.

Păreri PRO

  • Prin acțiunea sa rapidă, Gerovital Stop Acnee tratează acneea și ameliorează roșeața.
  • Pentru că reglează secreția de sebum și matifiază tenul, Gerovital Stop Acnee se recomandă persoanelor cu ten gras, acneic.
  • Gerovital Stop Acnee se aplică rapid, mai ales că formula sa ușoară face ca produsul să fie absorbit cu rapiditate în piele. Acțiunile sale vor fi vizibile încă de la primele utilizări.
  • După utilizare, pielea rămâne foarte curată, elastică și netedă.

Păreri CONTRA

  • Nu se poate aplica machiaj după folosirea cremei-gel Gerovital Stop Acnee.
  • Persoanele cu ten normal sau combinat pot resimți un ușor disconfort, căci crema le va usca zonele de pe ten care nu au tendințe de îngrășare.
  • Pentru persoanele cu ten sensibil, crema Gerovital Stop Acnee ar putea fi destul de astringentă.

Preț

Gerovital Stop Acnee, cremă pentru controlul sebumului și tratarea acneei are un preț începând de la 17 lei. Acest produs este disponibil doar în varianta de 50 de mililitri

Crema pentru controlul sebumului Gerovital Stop Acnee o găsiți la un preț foarte bun, AICI


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news