Home FRUMUSETECoafuri Cele mai frumoase tunsori pentru parul mediu in 2017

Cele mai frumoase tunsori pentru parul mediu in 2017

autor Elena Yvette
1k views 2 minute timp de citit

Preia controlul asupra transformarii tale si alege una dintre cele mai frumoase tunsori pentru parul mediu in 2017. Adopta aranjarea usoara cu structura stralucitoare si indragosteste-te de adaptabilitatea acestei dimensiuni.

Cele mai frumoase tunsori par mediu 2017

Scapa de parul neted si experimenteaza cele mai frumoase tunsori pentru parul mediu in 2017. Indiferent de textura parului, vei fi capabila sa porti un bob stralucitor sau o tunsoare medie voluminoasa.

Nu te teme daca nu esti stapana pe abilitatile tale de aranjare a parului, aceste idei creative iti vor aduce inspiratie pentru transformarea ta. 2017 este cel mai bun an pentru a-ti cere titlul de lansatoare de moda si pentru a-ti etala cea mai buna coafura.

Cele mai frumoase tunsori par mediu 2017Cele mai frumoase tunsori par mediu 2017

Fii regina unor tunsori elegante si simplu de realizat, alegand un bob stralucitor. Versiunea neteda va adauga stralucire si rafinament imaginii tale. Foloseste crema pentru netezire, incat sa mentii conditia indreptata a parului. Pe de alta parte, poti ridica o coafura medie accentuand textura. Poarta o coafura bob stratificata moderna, daca vrei sa evidentiezi atitudinea ta deschisa catre cele mai noi tehnici de a sculpta coafura. Defineste lungimea si stilul, inainte de a parasi salonul de coafura.

Cele mai frumoase tunsori par mediu 2017Cele mai frumoase tunsori par mediu 2017

Adopta o schimbare dramatica si alege coafura franjurata preferata. Structura asimetrica, odata ce este potrivita cu pletele radiante iti va garanta ovatiile celor din jur. Bucura-te de sclipirile admirate datorate liniei tale adaptabile. Poarta parul pana la umeri in milioane de feluri. In functie de starea de spirit si ambitiile de aranjare, arunca o privire asupra acestei liste de coafuri medii. Daca iti plac suvitele dezordonate, foloseste o cantitate mica de spuma pentru textura pentru a aranja coafura. Pe de alta parte, daca ceea ce iti doresti este un efect natural, joaca-te cu textura si adopta o atitudine mai relaxata a metodei de aranjare…

Cele mai frumoase tunsori par mediu 2017Cele mai frumoase tunsori par mediu 2017Cele mai frumoase tunsori par mediu 2017Cele mai frumoase tunsori par mediu 2017Cele mai frumoase tunsori par mediu 2017

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies