HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri elegante pentru parul lung

Coafuri elegante pentru parul lung

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Coafuri-par-lung-elegante.jpg

Poarta o noua coafura de sezon si da un aspect frumos imaginii tale cu una dintre aceste coafuri elegante pentru parul lung prezentate mai jos. Foloseste-ti abilitatile si creativitatea pentru a te asigura ca scoti ce este mai bun din parul tau mediu sau lung. Joaca-te in siguranta si adopta cateva dintre tendintele propuse de stilistii profesionisti.

coafuri elegante pentru parul lung

Pentru a fi increzatoare si atractiva, trebuie sa adopti cele mai frapante tendinte. Coafurile ridicate sunt unele dintre cele mai practice si, in acelasi timp, alternative in voga, pe care le poti purta la toate evenimentele. Aceste coafuri elegante pentru parul lung se potrivesc atat ocaziilor formale, cat si acelora mai speciale, prin urmare stilistii te sfatuiesc sa evidentiezi imaginea ta cu niste coafuri similare.

Fanele coafurilor ridicate pot avea nevoie de idei despre cum sa potriveasca o coafura la o tinuta. In acest caz, tot ce trebuie sa faci este sa citesti urmatoarele optiuni si sa iti incerci mana pentru fiecare dintre ele, pana o vei purta pe cea care iti evidentiaza cel mai bine trasaturile si iti ofera stralucire.

Cozile

Tendintele elegante pentru scoala sunt comune modei, astfel ca de ce sa nu adopti una dintre cele mai populare si usor de creat coafuri, pe care le popularizeaza adolescentele. Cozile dragute, plasate mai jos sau in varf, iti infrumuseteaza imaginea cu mai multa tinerete si stil. Alege una dintre aceste coafuri simple si practice si foloseste pur si simplu o clema sau un elastic, pentru a asigura suvitele in locul dorit. Joaca-te cu volumul, daca doresti sa dai coafurii putina dimensiune. Pe de alta parte, poti crea niste rasuciri si impletituri aditionale pentru un aspect izbitor.

coafuri elegante pentru parul lung coafuri elegante pentru parul lung coafuri elegante pentru parul lung

Coafuri inalte

Cocurile elegante si cele stilate, fie dezordonate sau bine sculptate, sunt si ele cateva dintre cele mai purtate coafuri. Prinde suvitele intr-un coc-ciot, daca vrei un look inspirat si remarcabil. Pe de alta parte, daca esti mai relaxata si vrei sa te joci cu lungimea si textura pletelor, asigura-te ca alegi o coafura lejera si eleganta, pentru a completa o tinuta de oras. Completeaza coafura cu niste accesorii aditionale, ca niste agrafe sau bentite, pentru a crea o vibratie stralucitoare.

coafuri elegante pentru parul lung coafuri elegante pentru parul lung coafuri elegante pentru parul lung coafuri elegante pentru parul lung

Impletituri

Ai fost intotdeauna indragostita de multimea de modele ale impletiturilor? Este timpul sa iti testezi abilitatile si sa adopti cateva dintre cele mai simple coafuri, care pot fi usor aranjate in coafuri ridicate. Incepe cu impletiturile frantuzesti, apoi continua cu niste cozi de peste sau randuri impletite. Poarta suvitele in cele mai moderne impletituri si orneaza coafura cu panglici, funde sau alte accesorii specifice acestui stil. Inspira-te din imaginile de mai sus, pentru a te pregati pentru urmatoarea ta transformare…

coafuri elegante pentru parul lung coafuri elegante pentru parul lung coafuri elegante pentru parul lung coafuri elegante pentru parul lung

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed