HomeFRUMUSETECoafuri Coada impletita

Coada impletita

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Coada-impletita.jpg

Cerul este limita cand vine vorba despre aranjarea unui par lung. Daca esti in cautarea unor stiluri inovatoare de a purta o coafura, arunca o privire asupra urmatoarelor modele de coafuri si invata cum sa faci o coada impletita!

Coada impletita

Aspectul fabulos al parului se afla in mainile tale, odata ce stapanesti tehnicile de impletire, asa ca daca esti pregatita sa duci suvitele lungi si frumoase catre un alt nivel, arunca o privire catre impletiturile adaptabile. Pune-ti la incercare abilitatile, aceasta fiind o tehnica ce nu te va provoca, ci va da rezultate spectaculoase pentru o coada impletita.

Aceasta tehnica speciala de impletire te poate ajuta sa obtii trei impletituri fabuloase, atat de zi, cat si de seara, care te vor transforma intr-o diva pe care toata lumea vrea sa o imite. Asadar, daca ai un par intre mediu si lung, incearca aceste coafuri si afla care ti se potriveste cel mai bine. Deoarece la baza acestei coafuri se afla o coada impletita drept, rezultatele pot fi obtinute pe un par gros, drept (indreptat), lung. Daca nu ai parul lung, poti folosi extensii naturale; acestea ingroasa parul si ii ofera lungime pentru o coafura perfecta. Astfel, dupa ce ai aplicat extensiile, prinde-ti parul intr-o coada centrata si ia o suvita pe care sa o rotesti in jurul bazei, incat sa acoperi elasticul pe care l-ai folosit ca sa pozitionezi coada. Rezultatul va fi o imagine eleganta.

Coada impletita

  • Pastreaza coada neteda si separa o bucata de par dintr-o parte a cozii in trei suvite subtiri.
  • Pentru a obtine o impletitura frumoasa, impleteste cele trei suvite cativa centimetri si apoi continua prin adaugarea unor suvite subtiri din partea opusa a cozii, aducand fiecare suvita catre cea din mijloc.
  • Continua adaugand par diagonal din cealalta parte a cozii pana ajungi la capatul parului sau aranjeaza-l cum iti este mai confortabil. Odata ce ai terminat, asigura coada cu un elastic subtire pentru par.

O alternativa pentru acelea care vor o coada impletita obisnuita, cu fire de par in directie dreapta si nu pe diagonala, este aceea de a separa o sectiune de sub par si una dintr-o parte, exact ca in situatia de mai sus. Asigura coada cu un elastic, permitand doar parului separat (de sub coada) sa ramana liber si impleteste parul adaugand suvite din sectiunea libera din partea opusa, peste coada. Continua pana cand ai incorporat toate suvitele libere in impletitura. Asigura cu un elastic de par si gata! Un look fabulos in cateva minute!

Daca vrei sa obtii o coafura eleganta fara efort, urmeaza pasii din primul stil de coada impletita si, cand ai terminat, ia capatul parului si infasoara-l in jurul  bazei, asigurand cu agrafe. Pastreaza-ti suvitele simple sau adauga un accesoriu pentru a accentua coada impletita…

Coada impletitaCoada impletita

Coada impletita – Video

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed