Coafuri cu creasta feminine


999

Cele mai populare frizuri sunt coafuri cu creasta, cu multe versiuni superbe valabile acestui stil iconic indraznet. Verifica cele mai bune coafuri cu creasta feminine.

coafuri cu creasta

Aceste coafuri cu creasta iti pot da mai mult curaj, fara sa sacrifici partea distractiva. Incearca una dintre variantele acestui stil si fa-l sa se potriveasca parului tau.

Tepii traditionali nu mai sunt la moda; numeroase fete si celebritati, care incearca sa creeze look-ul cu creasta, dau o imagine mai stilata si sunt mai putin exigente cu parul lor.

Accentele de culoare dau alternative stilurilor, mai ales stilului cu creasta, adaugand textura si dimensiune coafurii. Verifica cele mai populare stiluri cu creasta si vezi care este cea mai potrivita pentru tine.

Creasta stil coada

Raderea parului in parti nu mai este o coafura potrivita pentru fetele cu creasta. Cea mai simpla cale de a obtine acest look temporar, fara schimbari drastice, este creasta stil coada, care permite ridicarea parului cu un elastic de par si folosirea unei paste de aranjat.

coafuri cu creastacoafuri cu creastacoafuri cu creasta

Stilul soim

Un alt stil popular este stilul soim, o jumatate de par in sus, pentru care majoritatea fetelor isi lasa bretonul in fata, incat sa le incadreze chipul pentru un look fermecator.

coafuri cu creastacoafuri cu creastacoafuri cu creastacoafuri cu creasta

Creasta impletita

Un look potrivit pentru o textura rigida a parului sau pentru un par cret natural, creasta impletita inlocuieste partile laterale rase, impletiturile si mijlocul parului cret cu mult volum in varf.

Creasta fixa

Uita de tepii rebeli si incearca aceasta variatie grozava de creasta pentru fete. Pentru coafura fixa, parul este pozitionat intr-un stil indraznet.

coafuri cu creastacoafuri cu creastacoafuri cu creastacoafuri cu creasta

Cum sa realizezi stilurile cu creasta feminine

Aceste coafuri moderne variaza din punct de vedere al stilului, iar unele dintre ele pot fi efectuate acasa, in timp ce altele depind de mana unui stilist profesionist. Creasta pe un par scurt, tine de tunsoare, cu un nivel minim de intretinere, dar daca esti interesata pentru un stil pentru par lung, vei avea nevoie de o cantitate mare de fixativ.

Pentru un look clasic, vei avea nevoie de o placa de indreptat si de aplicarea unui fixativ pentru mentinerea coafurii, dar daca vrei una dintre cele mai moderne coafuri de acest tip purtate de celebritati, alege o tunsoare mai scurta cu mai multa textura si volum.

Creste celebre

Rihanna este o mare fana a acestui stil, incercand variatii ale coafurii. Cea mai buna imagine este creasta creata, pe care a purtat-o in 2009.

Pink a purtat versiuni foarte scurte ale crestei feminine multi ani la rand.
Alte celebritati care au incercat acest look si l-au purtat foarte frumos sunt Kimberly Wyatt, Vanessa Simmons, Ruby Rose si Mary J. Blidge…

creastacreastacreasta