Home Coafuri cu parul prins

Coafuri cu parul prins

autor Elena Yvette
2,3K views 4 minute timp de citit

Aceste coafuri cu parul prins te vor face sa stralucesti atat pe timp de zi, cat si pe timp de seara.

coafuri cu parul prins

Coafuri cu parul prins – Stilul 1

Ca sa poti realiza aceste coafuri cu parul prins, vei avea nevoie de un par de lungime medie, care a fost indreptat. Imparte parul pe jumatate, la nivelul urechii. Prinde partea de sus, incat sa nu te incurce.

Cu partea de jos creeaza o rasucire frantuzeasca minunata. Ca sa faci aceste coafuri cu parul prins, creeaza o coada pierduta, pozitionand-o la nivelul gatului. Rasuceste-ti parul incat sa formezi un coc in varful capului. Prinde-ti cocul cu agrafe. Nu trebuie sa fie perfect, pentru ca vei folosi rasucirea ca baza a restului de par.

Desfa sectiunea de sus si adu-o in partea dorita. Ia o sectiune si piaptan-o drept. Apoi, tapeaza parul pe dedesupt si aplica fixativ. Continua pana creezi volum la baza si in spatele capului.

Prinde parul cu mana, de parca vei face o coada, dar mai creeaza un rulou frantuzesc si prinde-l cu agrafe.

Netezeste parul din crestetul capului, cu palmele si degetele si aplica fixativ.

Coafuri cu parul prinsStilul 2

Aceaste coafuri cu parul prins sunt, de asemenea, dedicate femeilor cu parul lung si mediu. Este usor de realizat, daca parul tau a fost spalat cu o zi inainte.

Adu-ti parul in partea dorita. Ia o sectiune din parul din fata catre acea parte si incepe sa o rasucesti in sus. Continua sa rasucesti pana cand tot parul rasucit se afla peste ureche. Pozitioneaza bine cu agrafe. Foloseste fixativ pentru a mentine coafura. Repeta si cu partea cealalta.

Acum urmeaza sa spiralezi parul ramas. Trebuie sa decizi cat de cret vrei sa fie parul. Cu cat sectionezi mai mult parul si cu cat il incretesti mai mult, cu atat vei avea mai multe spirale. In asa fel incat sa iti ondulezi parul in acest mod, ar trebui sa tii ondulatorul vertical, in sensul in care lucrezi. Cand ai terminat, aplica fixativ pe bucle…

Daca iti place, poarta bentite sau cleme dragute de par peste agrafele care iti mentin in loc parul rasucit.

coafuri cu parul prinscoafuri cu parul prinscoafuri cu parul prins

Coafuri cu parul prinsCoafuri cu parul prinsCoafuri cu parul prinsCoafuri cu parul prins,

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed