HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri de nunta inspirate direct de pe covorul rosu

Coafuri de nunta inspirate direct de pe covorul rosu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Coafuri-de-nunta.jpg

Covorul rosu este locul cel mai bun pentru a gasi coafuri de nunta frumoase. Iata cele mai frumoase coafuri de pe covorul rosu potrivit Glamour Beauty!

Cocul
Cocul traditional este perfect pentru miresele care sunt mai conservatoare. Poti realiza aceasta coafura foarte usor strangand parul foarte bine si transformand coada intr-un coc de balerina.Vei capata si un aspect modern. Acest stil iti evidentiaza foarte mult pometii.

Coafuri de nunta

Coada de cal
Este un stil universal. Sandra Bullock a purtat parul prins in coada de cal pe covorul rosu, deci si tu ti-l poti prinde astfel in ziua nuntii tale. Pentru a desavarsi o astfel de coafura, aplica ser pentru stralucire, indreapta parul si la sfarsit infasoara o suvita in jurul elasticului de par si asigura-te ca nu se desface, prinzand-o cu o agrafa.

Coafuri de nunta

Onduleuri in stilul „Vechiul  Hollywood”
Nu poti da gres la nunta cu o coafura clasica de Oscar. Nu pot lipsi accesoriile. Ai putea ca completezi coafura cu o agrafa sau orice alt accesoriu care se potriveste cu rochia ta de mireasa.

Coafuri de nunta

Cocul rasucit
Pentru a obtine aceasta coafura, foloseste tratament cu uleiuri pe parul uscat. Astfel, vei obtine o coafura aranjata si neteda. Completeaza stilul cu un machiaj usor si delicat.

Coafuri de nunta

Coada sexy
La decernarea Oscarurilor in 2011, Kate Beckinsale a purtat aceasta coafura. O poti obtine tapandu-ti parul si dandu-i volum suficient. Prinde parul si apoi poti ondula varfurile pentru a parea mai sexy.

Coafuri de nunta

Stilul foarte aranjat, aproape sculptat
Kate Winslet a purtat aceasta coafura. O mireasa astfel coafata arata intr-un mod foarte sofisticat si elegant. Este un stil inspirat din anii ’40  si se realizeaza infasurand parul si prinzandu-l dedesubt cu agrafe. La sfarsit, foloseste fixativ pentru durabilitate.

Coafuri de nunta

Cocul mai „relaxat”
Acest stil este indragit de multe vedete de pe covorul rosu. Vei arata superb toata ziua cu un efort minim. Poti alege stilul pe care l-a adoptat Angelina Jolie si anume parul ondulat prins pe jumatate. Astfel, onduleurile tale vor fi remarcate. Este un stil perfect pentru miresele care vor sa fie sexy in ziua nuntii…

Coafuri de nunta

Este important sa alegi coafura potrivita pentru nunta. Trebuie sa fie in concordanta cu personalitatea ta, cu tema nuntii si cu machiajul pe care il vei avea. Inspirandu-te din randurile de mai sus, vei arata si vei straluci ca o celebritate in marea ta zi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed