Coafuri simple: 120 de poze cu coafuri simple

Share

  • Coafuri simple care pot fi făcute de oricine
  • Idei de coafuri simple și rapide
  • Poze cu coafuri simple de zi

Coafurile simple  reprezintă soluția rapidă care te ajută să arăți bine când ești grăbită. Aceste tipuri de coafuri simple sunt în vogă și se pot purta cu o mulțime de ținute.

Atunci când ești prea ocupată ca să îți faci o coafură elaborată, una simplă reprezintă cea mai bună variantă pentru a te pune în valoare.

Coafuri simple, care să nu fie monotone? Contrar a ceea ce cred multe femei, există o varietate de coafuri simple care se realizează cu ușurință și merită încercate. Fie că îți place să să îți lași părul desfăcut sau preferi să ți-l prinzi în updo-uri romantice, prin intermediul unor coafuri simple vei reuși să arăți ca scoasă din cutie în doar câteva minute. Experimentează astfel încât să arăți diferit în fiecare zi, chiar dacă timpul nu este de partea ta. În acest articol te invităm să descoperi cele mai frumoase astfel de coafuri simple, pe care le poți crea în doar câteva minute.

Coafuri simple casual

Coafuri simple casual

Pentru multe femei încercarea de a își schimba look-ul poate reprezenta o provocare, mai ales când au un job solicitant și tind să se neglijeze din punctul de vedere al aspectului fizic. Cu toate acestea, lipsa timpului nu ar trebui să fie o scuză pentru a nu te aranja, în special când există atâtea variante dintre care poți alege. Iată câteva dintre cele mai frumoase coafuri simple casual pentru care poți opta:

Coafuri simple pentru părul drept, răvășit sau cu bucle de plajă

Părul ondulat ca pentru litoral se poate obține cu ajutorul unui ondulator sau pur și simplu îți poți ține peste noapte părul împletit, iar dimineața tot ce trebuie să faci este să îl desfaci și aranjezi puțin. Poți purta astfel de bucle indiferent de anotimp, deoarece sunt niște coafuri simple care arată bine tot anul, în mod special dacă ai părul foarte lung. În cazul în care nu preferi de fel coafurile care au la bază buclele de plajă, poți opta pentru coafuri simple pentru părul drept, iar în zilele în care vrei să ai un aspect mai rebel, atunci niște coafuri simple pentru părul răvășit sunt cele de care ai nevoie, întrucât nu au nevoie de multă întreținere pe parcursul zilei.

coafura simpla par drept

Coafuri simple cu împletitură într-o parte

coafura simpla cu impletitura intr-o parte

Astfel de coafuri simple care presupun o împletitură într-o parte pot fi realizate atât cu părul drept, cât și cu cel ondulat, iar look-ul va fi excelent, fără să depui efort. Pentru un plus de diversitate, poți adăuga un ornament pentru păr, de exemplu o clemă drăguță, dar simplă, care va păstra nota casual.

Coafuri simple pentru părul scurt

Părul scurt este de fel ușor de întreținut sau aranjat, ideal pentru femeile grăbite, cu un stil de viață dinamic și o personalitate puternică. Folosind ceară pentru păr sau un fixativ bun poți obține coafuri minunate, chiar dacă ai părul scurt. Fie ai o tunsoare în stilul pixie, un bob, mohawk sau o tunsoare clasică, există numeroase opțiuni de coafuri dintre care poți alege.

coafuri simple par scurt

Răsuciri

Cu ajutorul unor răsuciri simple se pot obține coafuri casual foarte frumoase și nici nu este necesar să îți prinzi tot părul. Ai nevoie de agrafe, eventual și de puțin fixativ, iar look-ul tău va fi fermecător fără să depui efort în acest sens.

Coafuri cu bentiță

Bentițele simpatice ajută la crearea unor coafuri simple care sunt gata imediat. Există numeroase modele de bentițe pe care le poți folosi pentru a îți pune în valoare coafura simplă, așadar, indiferent de lungimea părului tău, acestea sunt niște alegeri potrivite. În plus, le poți purta la orice ținute casual.

coafuri simple cu bentita

Coafuri simple elegante

Când vine vorba despre coafuri simple, acest fapt nu înseamnă că nu pot fi interesante sau că nu pot atrage privirile pline de admirație. În cele ce urmează îți prezentăm unele dintre cele mai minunate coafuri simple care sunt în același timp și rafinate, ce îți pot servi drept ghid pentru a te inspira atunci când ești în pană de idei. Aceste stiluri au un farmec aparte, în ciuda simplității, și le poți etala și la evenimente sau ocazii speciale, cu atât mai mult când ai o rochie sau o ținută extravagantă, deoarece coafurile simple pun în evidență outfit-ul. Distrează-te creându-le rapid, fără a te complica! Ieși din rutină cu aceste coafuri simple elegante:

Coafuri simple elegante

Coafuri simple pentru părul lins

Niște coafuri simple părul lins oferă un aspect catifelat fără efort, mai ales dacă ai părul drept de la natură, dar, dacă nu îl ai astfel, poți folosi placa pentru păr. Pentru o textură mătăsoasă și aspect ce are un plus de strălucire, pulverizează puțin fixativ.

Coafuri simple cu coadă de cal ridicată

Cozile de cal ridicate sunt unele dintre cele mai stilate tipuri de coafuri simple. Acestea sunt opțiunea potrivită dacă nu ai prea mult timp să te aranjezi. În plus, fața îți este eliberată și vei părea mai radiantă. Finalizează-ți aspectul cu ajutorul unei spume care va așeza firele rebele.

coafuri simple coada de cal

Coafuri simple cu franjuri

Cu ajutorul tunsorilor cu franjuri se pot obține coafuri simple demne de invidiat. Tot ce trebuie să faci este să folosești o perie rotundă, un uscător de păr și un fixativ pentru volum, iar look-ul va fi unul spectaculos, realizat fără dificultate într-un timp foarte scurt.

Cocurile simple

Cocurile reprezintă unele dintre cele mai apreciate coafuri elegante și există sub forme atât simple, cât și elaborate. Dacă ai părul lung, nu vei da niciodată greș cu un coc simplu, deoarece este minunat, elegant și îți oferă grație.

coafuri simple cu coc

Updo-uri romantice

Updo-urile sunt variate, se pot realiza atât în modalități simple, cât și complexe, atât din tot părul, precum și doar din jumătate, iar femeile avantajate pentru astfel de coafuri sunt cele care au părul lung sau de lungime medie. Optează, așadar, pentru updo-uri simple, pe care le poți crea în câteva minute și care îți accentuează latura romantică și grațioasă. Acestea sunt niște coafuri extrem de potrivite pentru ocazii și evenimente, se potrivesc oricăror ținute pline de rafinament și te ajută să te evidențiezi, chiar dacă sunt simple…

coafuri simple Updo

Sperăm că ți-au plăcut aceste coafuri simple și ți-ai ales deja favoritele pentru a le încerca indiferent că sunt casual sau elegante. Atunci când te trezești și nu îți ajunge timpul pentru a încerca unele noi, nu trebuie să te impacientezi, deoarece galeria noastră îți stă la dispoziție cu sugestii pe care le poți aplica de fiecare dată când dorești diversitate și rezultate rapide, în câteva minute. Anumite coafuri simple pot fi realizate chiar când te afli în mișcare, de exemplu, când aștepți la semafor, când ești în tren sau metrou, chiar și când mergi pe jos spre locul de muncă.

coafuri simple pentru nunta coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple par scurt

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news