Home FRUMUSETECoafuri Coafuri feminine

Coafuri feminine

autor Elena Yvette
430 vizualizari

Coafuri feminine cu parul prins presupun netezire si sofisticare, ceea ce nu au multe alte stiluri populare. Aceste coafuri feminine merita efortul pentru eleganta pura a stilului.

Coafuri feminine

 Buclele

In alte timpuri ai fi folosit bigudiuri si agrafe pentru a-ti ondula parul ca sa obtii niste coafuri feminine deosebite. Desi poti uita de bigudiuri si poti alege un ondulator, modul in care iti incretesti parul este acelasi.

Cand folosesti metoda veche, ridici o suvita de par intr-un unghi de 45˚ fata de restul parului si rulezi de la varfuri. Aceasta bucla, numita si incretirea pe baza, da volum parului.

Cu cea de-a doua modalitate, numita incretirea in afara bazei, vei tine parul la un unghi de 45˚ de linia gurii. Vei rula parul catre interior. Desi acest tip de incretire nu are volumul unei incretiri pe baza, este mai rezistenta.

Coafuri feminine

Rulouri victorioase

Sunt multe moduri de a crea aceste rulouri pentru coafuri feminine, dar aceasta abordare este una usoara, care ofera niste rezultate minunate.

Foloseste bigudiuri medii pentru a crea bucle pe baza. Cand buclele sunt facute, imparte parul luandu-l pe cel dintre urechi si prinde-l pentru a nu te incurca.

Imparte parul lasat in varf in trei sectiuni de marimi egale. Alege o parte. Formeaza un rulou victorios, incretind parul in sus intr-o bucla folosind degetele. Prinde-o cu o agrafa si aplica fixativ. Repeta acelasi lucru cu urmatoarea sectiune.

Ruleaza partile la fel. Imparte sectiunea din mijloc pe diagonala. Ia partea din spate a parului si ruleaz-o. Apoi, ia partea din fata si ruleaz-o in directia opusa…

Coafuri feminine

Coafuri feminine cu rulouri victorioase

Iti amintesti de parul pe care l-ai incretit? Poti peria buclele si aplica fixativ. De asemenea, poti crea volum si poti prinde parul cu agrafe pentru o rezistenta mai durabila.

Coafuri feminine

Coafuri feminineCoafuri feminineCoafuri feminine

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies