HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri medii stratificate

Coafuri medii stratificate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Coafuri-medii-stratificate in Coafuri

Aceste coafuri medii stratificate arata uimitor cand sunt purtate cu atitudine. Fii curajoasa si creeaza coafura folosind aceste exemple ca sursa perfecta de inspiratie pentru noul tau stil!

Coafuri medii stratificate

Daca esti in cautarea unei tunsori noi, care sa ilustreze frumusetea si stralucirea pletelor, alege dintre aceste coafuri medii stratificate. Fii cameleonica si vino cu idei noi despre cum sa scoti in evidenta lungimea parului. Daca iti este teama de o tunsoare scurta, aceasta este o solutie sa aduci miracolul in parul tau. Verifica aceste coafuri medii stratificate pentru a descoperi efectul fabulos al combinatiei dintre aceste doua stiluri populare!

Asimetria va distruge monotonia structurii boante, asadar te va ajuta sa dai volum coafurii. Stilurile iti permit sa jonglezi cu efectele si trasaturile tale. Pentru un efect dramatic, alege o structura conica franjurata, incat straturile delicate vor fi splendide, daca iti doresti rafinament.

Boburile medii, cand sunt inarmate cu o structura gradata, devin o alternativa de top, pentru a te juca cu textura parului tau. Fie ca porti parul drept, efectul pozitiv va fi uimitor. Adopta aceste stiluri feminine, pentru a adauga viata si definire suvitelor subtiri sau groase. O tunsoare dezordonata este visul tuturor fanelor parului, care doresc sa petreaca mai mult timp in aranjarea lui decat pentru imbalsamat sau curatat.

Coafuri medii stratificateCoafuri medii stratificateCoafuri medii stratificate

Tunsorile pana la barbie sau umeri sunt perfecte pentru a-ti pune la incercare abilitatile de aranjare si pentru a vedea daca poti crea singura un model de top. Aplica o crema pentru netezire pentru a pastra parul drept. Ceara, pe de alta parte, va fi perfecta pentru a aranja o coafura cu o rasucire moderna. Indiferent de optiunea de aranjare, asigura-te ca nu vei parasi casa fara serul de stralucire preferat, pentru un aspect uimitor!

Coafuri medii stratificateCoafuri medii stratificateCoafuri medii stratificateCoafuri medii stratificate

Cea mai sexy tunsoare de sezon vine cu o multitudine de variatii. Parul mediu te scapa de varfurile despicate si de o textura greu de gestionat. Da o vibratie sexy tunsorii tale elegante, completand structura conventionala cu un breton stralucitor! Coafurile medii cu breton creeaza imagini contemporane. Verifica exemplele de coafuri medii stratificate prezentate aici si alege bretonul preferat, care sa se potriveasca formei fetei. Poarta coafura dreapta adaptabila, pentru un look sofisticat! Femeile care prefera stilul rock elegant trebuie sa foloseasca pasta pentru textura, pentru a crea o coafura dezordonata si relaxata…

Cere ajutorul stilistului si fa o schimbare pentru sezonul nou!

Coafuri medii stratificateCoafuri medii stratificateCoafuri medii stratificateCoafuri medii stratificate

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed