Home FRUMUSETECoafuri Diferite modele de impletituri

Diferite modele de impletituri

autor Elena Yvette
3,4K views

Purtand diferite modele de impletituri este o cale grozava sa-ti tii parul sub control si sa arati bine. Sunt multe feluri de impletituri pe care le poti alege ca sa-ti schimbi mereu aspectul.

modele de impletituri

Unele modele de impletituri sunt mai complicate decat altele, dar toate sunt usor de stapanit cu putina practica.

Impletitura englezeasca

Toata lumea stie de impletitura englezeasca. Este standard si usor de facut; impletitura in trei este foarte cunoscuta. Aceasta impletitura se face prin impartirea parului in trei sectiuni si trecerea celei din dreapta in centru, urmata de trecerea celei din stanga in centru, continuand asa pana cand ajungi la capatul parului.

modele de impletituri - impletitura englezeasca

 Impletitura frantuzeasca

Un alt tip de impletitura purtata de femei este cea frantuzeasca. Aceasta este asemanatoare cu impletitura englezeasca, dar in loc sa impletesti tot parul intr-o coada obisnuita, incepi cu parul din centru. Ridica partea din centru si imparte-o in trei sectiuni. Trece partea dreapta peste cea din mijloc, cea stanga peste cea din mijloc, la fel ca la impletitura normala. Incepand cu al doilea rand, incadrezi de fiecare data cate o suvita subtire din exterior peste partea pe care urmeaza sa o incluzi in impletitura. Impletitura frantuzeasca adauga eleganta coafurii tale.

modele de impletituri - impletitura frantuzeasca

Impletitura olandeza

Impletitura olandeza este asemanatoare celei frantuzesti. Difera pentru ca este inversata. In loc sa treci parul peste partea centrala, il treci pe sub aceasta. Foloseste-o pentru o schimbare frumoasa pe impletitura frantuzeasca.

modele de impletituri - impletitura olandeza

Impletitura suedeza

Pentru aceasta impletitura imparti parul in doua sectiuni. Impleteste fiecare parte in stilul englezesc si prinde-o cu un elastic de par. Du partea stanga de impletitura catre partea stanga a capului pana ajungi in dreptul urechii drepte si inapoi de unde ai plecat, formand o coroana. Repeta acelasi lucru cu impletitura din partea dreapta.

Poti crea o impletitura suedeza impletind in jurul capului in stilul frantuzesc adaugand suvite noi de par la fiecare parte, dar tragand bine de cozi, incat sa treaca fiecare prin spatele capului. Acest tip de impletitura este complicat si necesita multa practica…

modele de impletituri - impletitura suedeza

modele impletituri parmodele impletituri parmodele de impletituri modele de impletituri modele de impletituri modele de impletituri modele de impletituri modele de impletituri modele impletiturimodele impletituri parmodele impletituri par

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed