HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri pentru iarna

Coafuri pentru iarna

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,3K views
Coafuri-pentru-iarna

Idei si modele de coafuri pentru iarna usor de facut. Cele mai noi tendinte pentru iarna ne pun la dispozitie diferite coafuri pentru iarna.

Cu fiecare anotimp avem tendinta sa ne schimbam coafura, tunsoarea, din dorinta de a crea o imagine noua. Fie ca este o schimbare drastica sau subtila, vrem o imagine potrivita. Cele mai noi tendinte pentru iarna ne pun la dispozitie coafuri pentru iarna si tunsori variate.

Coafuri pentru iarna

Lungime si tunsoare

Parul lung este la fel de modern ca parul mediu, in aceasta iarna. Chiar daca preferi parul lung, volumul este esential pentru aceste coafuri pentru iarna par lung. Stilurile stratificate, filate permit crearea unor suvite sexy. Varfurile sunt asezate pe dedesupt sau pe deasupra, folosind uscatorul, peria si/sau placa. Starturile inegale, boante arata elegant pe o lungime pana la umeri, lung sau foarte lung.

Coafuri pentru iarna

Coafuri si culori pentru iarna 

Parul pana la umeri cu onduleuri si bucle permite asezarea naturala si infrumusetarea fetei. Culorile brunet si castaniu lanseaza tendinta de iarna, in timp ce blondul clasic poate adauga cateva umbre pentru adancime si dimensiune.

Parul voluminos se intoarce, dar nu in exces. Un compromis modern se refera la un look tapat, ondulat, usor de obtinut cu bigudiuri sau ondulator. Descurcarea parului cu degetele asigura unirea suvitelor. Pentru un aspect sexy poti da volum parului la radacini si sa il usuci cu uscatorul, tinandu-l sus, concentrandu-te doar pe radacini.

Coafuri pentru iarna

Parul neted, stralucitor, este intotdeauna provocator si creeaza un look sanatos. Fara fire rebele, iti permite un look minunat in sezonul de vacanta. Este mai usor de obtinut in zilele de iarna, pentru ca exista mai putina umiditate. Foloseste o placa pentru a indrepta onduleurile naturale, suvita cu suvita. Aplica fixativ la urma.

Bretonul

Bretonul este stilat, acopera fruntea lata si liniile nedorite. Bretonul intr-o parte este sofisticat, in timp ce bretonul subtire atarna natural. Coafurile indraznete solicita starturi boante, usor separate cu ajutorul gelului sau al spumei de aranjat. Pentru un look modern, bretonul unghiular te va scoate in evidenta.

Coafuri iarnaReflexe

Indiferent de anotimp, reflexele sunt intotdeuna stilate. Subtiri sau groase, reflexele si umbrele creeaza o dimensiune multicolora parului, ce iese in evidenta. Nuantele indraznete, de cupru, roscat si ciocolatiu ilustreaza o latura sexy si jucausa, pentru a indeprta monotonia…

Coafuri pentru iarnaCoafuri pentru iarnaCoafuri pentru iarnaCoafuri pentru iarnaCoafuri pentru iarnaCoafuri pentru iarnaCoafuri iarnaCoafuri iarnaCoafuri iarnaCoafuri iarnaCoafuri iarna

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed