HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri pentru scoala 2017

Coafuri pentru scoala 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/01/Coafuri-pentru-scoala-2014.jpg

Verifica aceste coafuri pentru scoala 2017 usor si rapid de realizat si purtate de celebritati. Cozile, cocurile-ciot, coafuri pe jumatate sau impletiturile sunt unele dintre cele mai noi tendinte de frizuri pentru scoala 2017 pe care le poti realiza acasa.

Coafuri pentru scoala 2017

Acest sezon descrie stilurile naturale, usor de intretinut, extrem de populare. Daca vrei sa fii moderna, trebuie sa fii atenta la detaliile care fac diferenta, iar stilul tau poate fi detaliul care iti va transforma imaginea. Aranjeaza-ti pletele, alegand aceste modele de coafuri pentru scoala 2017, care sunt simple si rapid de efectuat.

Exista o varietate de coafuri de scoala pentru 2017 dintre care poti alege, tot ce trebuie sa faci este sa iti testezi abilitatile de aranjare a parului. Daca nu esti o persoana care se trezeste de dimineata si pretuiesti orice jumatate de ora de somn, trebuie sa arati fabulos, ai nevoie sa fii atenta la coafurile rapide, care se fac in cinci minute.

Coafuri pentru scoala par lungFrizura pentru scoala 2017

Daca iti iubesti parul lejer, da-i putin volum prinzandu-l sus. Alege coafuri pe jumatate, care vor tine parul departe de fata, dar iti vor evidentia lungimea parului. Cel mai bun lucru in legatura cu aceste coafuri de scoala este ca sunt perfecte pentru orice textura de par. Creeaza aceste frizuri si prinde parul din varf si din parti la spate, cu o clema sau mai multe agrafe. Un alt look grozav este sa faci niste impletituri.

Coafuri scoala 2017Coafuri pentru scoala 2017

Cocurile-ciot, cocurile dezordonate sau de balerina arata minunat si pot crea un impact asupra trasaturilor fetei. O coafura lejera arata sofisticat si ocazional in acelasi timp, asa ca vei avea o coafura potrivita oricarei ocazii. Daca iti plac mai mult coafurile netede, prinde parul sus sau la ceafa si rasuceste-l intr-un coc. Asigura intr-o coada si roteste parul in jurul bazei pentru a obtine un coc aranjat. O alta modalitate de a obtine un coc neted este sa impletesti coada inainte de a o invarti, pentru a crea un look modern.

Coafuri pentru scoala 2017Coafuri pentru scoala 2017

Daca vrei sa-ti subliniezi individualitatea, asaza parul intr-o parte si adauga putina spuma pentru textura. Cateva agrafe si o bentita vor asigura parul si vor accentua stilul. Alege coafuri pentru scoala in anul 2017 care sa fie retro, elegante, cu o bentita, dar daca ceea ce cauti este ceva mult mai flirtant, creeaza o impletitura intr-o parte sau o coada simpla intr-o parte…

Coafuri pentru scoala 2017Coafuri pentru scoala 2017Coafuri pentru scoala 2017Coafuri pentru scoala 2017Coafuri scoala 2017Freza pentru scoala 2017

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed