Home FRUMUSETECoafuri Coafuri scurte la moda

Coafuri scurte la moda

autor Elena Yvette
739 vizualizari

Cele mai multe coafuri scurte la moda au castigat popularitate datorita stilistilor celebritatilor, dar se pastreaza pentru ca sunt usor de realizat si de intretinut.

Coafuri scurte la moda

Aici sunt cinci coafuri scurte la moda care te vor ajuta sa iesi din rutina coafurii tale si sa fii in trend.

Bob unghiular

Bobul taiat in unghiuri in jurul fetei este cel mai nou stil de coafura din zilele noastre. Cel mai recent stil a fost facut celebru de Rihanna. Tunsoarea bob poate fi purtata pana la umeri, barbie sau undeva intre ele.

Bobul intr-o parte

Paris Hilton si Katie Holmes, amandoua au purtat cu succes aceste coafuri scurte la moda. Asemanator bobului unghiular, acesta adauga straturi, textura si are o aparitie unghiulara. Oricum, in acest caz, unghiul nu provine din tunsoare, ci din filarea intr-o parte a intregului par. Acest bob va include un breton intr-o parte, pentru a accentua stilul.

Tepi

Readus la viata de Victoria Beckham, acest stil este pe departe cea mai simpla tunsoare de creat. Este, de asemenea, un stil care te lasa sa te joci cu culorile. Unele tunsori sunt la moda datorita culorii. Daca esti blonda, incearca un castaniu bogat, iar daca esti bruneta, adopta un blond mieros. Vei fi capabila sa indepartezi repede culoarea datorita acestei tunsori scurte.

Bobul asimetric

Uite un alt stil devenit faimos tot datorita Victoriei Beckham. Cu un bob asimetric, poti lasa o parte a parului mai lunga decat cealalta sau poti alege un bob inversat, care este mai lung in fata decat in spate.

Scurt si stratificat

Adaugand straturi tunsorii tale scurte creezi nu doar textura si forma, ci 0 treci pe lista coafurilor in trend. Cel mai important lucru este ca acest stil a devenit unul adaptabil. Iti poti spala parul si poti pleca imediat cu un look natural ciufulit. Sau, cand vrei sa atingi un alt nivel al aspectului tau, iti poti netezi suvitele…

Coafuri scurte la modaCoafuri scurte la modaCoafuri scurte la modaCoafuri scurte la modaCoafuri scurte la modaCoafuri scurte la modaCoafuri scurte la modaCoafuri scurte la moda

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies