Coafurile bufante, rasucite si cocurile-stup ale anilor ‘60

Share

Coafurile anilor ’60 influenteaza stilurile moderne pentru femeile interesate in imaginile retro. Verifica cele mai importante coafuri bufante si coafurile cu tepi.

Coafuri bufante, rasucite si cocul-stup ale anilor ‘60

De-a lungul a numeroase schimbari, mai ales in ceea ce priveste femeile, stilurile anilor ’60 au ilustrat mentalitatile ce au initiat noi coafuri bufante indraznete. Observa cele mai importante stiluri ale anilor ’60 si afla cum poti purta inca un astfel de stil, inclusiv parul bufant faimos.

A crescut interesul pentru stilurile vechi. Aici gasesti cele mai importante modele care au influentat moda anilor ’60 si care inca mai sunt prin preajma cu o intorsatura moderna.

Coafuri bufante

Aceasta coafura este probabil cea mai voluminoasa, adaugand inaltime. Taparea parului a creat imagini noi pentru vedete ca Brigitte Bardot, Jackie Kennedy si Raquel Welch.

Coafuri bufante, rasucite si cocul-stup ale anilor ‘60Coafuri bufante, rasucite si cocul-stup ale anilor ‘60Coafuri bufante, rasucite si cocul-stup ale anilor ‘60

Parul bufant la spate este probabil cea mai rezistenta coafura din anii ’60. Pentru a obtine acest look iconic, trebuie sa tapezi partile din fata si din spatele crestetului, urmand sa dai bretonul pe spate si sa-l asiguri cu agrafe.

Este usor sa obtii volum, daca aplici o solutie pentru coafat in timp ce parul este inca ud dupa spalare. Poti folosi bigudiuri, incat sa creezi niste suvite perfecte, sau sa pastrezi textura voluminoasa. Un fixativ puternic se foloseste pentru cele mai voluminoase coafuri, una dintre cele mai populare acelei perioade.

Stup

Cocul-stup are o varietate de optiuni, dar este un  alt stil definit de volum si inaltime.

Folosind un pieptene pentru tapat, poti crea cocul-stup preferat, fie ca vrei sa alegi un look curat, cu partile din spate asigurate in zona cefei, un stil purtat de Jennifer Lopez, sau sa-ti lasi parul liber dupa ce ai creat volum in varf.

Rasucit

Un alt stil care ne da tarcoale este parul rasucit, un bob lung cu varfurile rasucite in afara. Nu ai nevoie de o tunsoare pretentioasa, mai ales daca planuiesti sa dai volum in varf cu un pieptene, inainte de a folosi bigudiuri in partea de jos, creand o forma iconica de clopotel…

Coafuri bufante, rasucite si cocul-stup ale anilor ‘60Coafuri bufante, rasucite si cocul-stup ale anilor ‘60Coafuri bufante, rasucite si cocul-stup ale anilor ‘60Coafuri bufante, rasucite si cocul-stup ale anilor ‘60

Tunsoarea cu tepi

Facuta cunoscuta de Twiggy, tunsoarea cu tepi nu are volumul sau inaltimea parului bufant, dar emana aceeasi feminitate. Purtata de celebritati ca Michelle Williams, Anne Hathaway, Carrie Mulligan si Rihanna, aceasta tunsoare este cea mai usoara cale de a te adapta anilor ’60, fara sa alegi un look pretentios.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news