Culori de păr la modă pentru toamnă-iarnă 2023-2024

  • Culori de păr la modă pentru toamnă-iarnă 2023-2024
  • Culori de păr care se poartă în 2023 și 2024
  • Idei pentru culori de păr la modă în sezonul toamnă-iarnă 2023-2024

Anotimpurile reci ale anului 2023 cu siguranță te vor provoca atunci când vine vorba de nuanțe ale părului. Chiar dacă vrei să ai o culoare „cuminte”, mici tente de îndrăzneală nu trebuie evitate.

Pregătește-te să fii plăcut surprinsă și să îmbrățișezi idei noi de nuanțe și reflexii!

Nuanțele închise

Dacă vrei să optezi pentru o astfel de nuanță, ar fi bine să eviți negru, nici măcar să nu te gândești la acesta. Dacă în materie de machiaj pare să rămână mereu la modă, ei bine, în materie de nuanță a părului nici măcar nu intră în discuție.

Poți opta în schimb pentru nuanțe de șaten sau reflexii ușoare și cuminți de acaju, care este o nuanță maronie personalizată în funcție de propriile preferințe.

Burgundy

Aceasta pare a fi una dintre cele mai populare nuanțe al acestui an. Cu siguranță va atrage privirile celor din jur și este considerată ca fiind una dintre cele mai seducătoare nuanțe.

Aceasta avantajează atât femeile care au tenul deschis, cât și pe cele care au o nuanță mai creolă și oferă un look seducător oricărei femei care va opta pentru ea.

Arămiu

Dacă este o nuanță specifică toamnei, iată că este o bună variantă chiar și atunci când vine vorba de nuanța părului tău.

Dacă vrei să faci o schimbare care să fie mai mult decât evidentă, aceasta este cea mai potrivită nuanță pe care ai putea să o alegi. Dacă nu ești sigură că roșcatul te prinde bine, aceasta este o alternativă bună de a te lămuri în această privință.

Dacă ai ochii căprui sau pielea mai deschisă la culoare, această nuanță se va potrivi perfect și îți va oferi un aer ușor timid, dar în același timp și sexy.

Blondul

Iar prin blond nu ne rezumăm doar la clasicul blond, ci și la nuanțele de șaten, fie închise fie mai deschise. Un blond ultra deschis este una dintre cele mai bune alegeri și poate veni însoțit de reflexii calde de bej, gri sau chiar o nuanță ușor metalică. Chiar și blondul în reflexii îndrăznețe de kaki este unul binevenit, dar încercați să evitați o nuanță de blond care nu este deloc personalizat.

Blondul platinat este una dintre cele mai recomandate nuanțe de către stiliști pentru perioadele reci ale acestui an, nuanțele mai calde fiind recomandate doar în sezonul cald.

Blondul oferă mereu un aer boem, natural și poate aduce acel look natural pe care toată lumea îl caută și pare să fie mereu la modă.

Chiar dacă acestea sunt nuanțele de bază specifice acestei perioade, roșcatul, roșu aprins sau nuanțele ultra naturale se numără și ele printre variantele de alegere. Printre variantele naturale se regăsesc vișiniu profund și acaju foarte fin…

Așadar, dacă vrei să fii în tendințele acestei perioade a anului, trebuie să ții cont neapărat de recomandările stiliștilor. Nu trebuie să îți fie teamă să încerci tot felul de nuanțe care ți se par prea îndrăznețe, dacă vrei să ai parte de o schimbare, una care să fie realmente observabilă, trebuie să ieși din anonimat și să alegi o variantă care să iasă în evidență și care să fie potrivită sezonului.

Abonează-te pe:Yve.ro news