HomeFRUMUSETECoafuri Cum indepartezi vopseaua de par de pe piele

Cum indepartezi vopseaua de par de pe piele

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Cum-indepartezi-vopseaua-de-par-de-pe-piele.jpg

O pot pati si cele mai capabile femei in vopsirea parului acasa, dar nu este un motiv de ingrijorare in ceea ce priveste scaparea unor pete de vopsea de par sub ochi, pe langa marginea parului sau pe gat. Sa indepartezi vopseaua de par de pe piele este un proces simplu si, in cele mai multe cazuri, poate fi realizat usor si fara iritatii.

Cum indepartezi vopseaua de par de pe piele

Unele produse, pe care le ai la indemana te pot ajuta. O optiune buna pentru indepartarea vopselei de par de pe piele este pasta de dinti, pentru ca nu-ti irita pielea ca alte produse de curatat. Functioneaza mai bine daca ai folosit o culoare luminoasa, dar poti incerca fara sa conteze culoarea pe care ai folosit-o pentru vopsirea parului. Si, fara sa te surprinda, varietatile granulate sunt foarte bune. Freaca-le putin pe pielea patata si lasa-le sa actioneze pentru un minut, apoi clateste.

Sau, daca asta nu functioneaza si pata este mica si nu se afla langa ochi, incearca un corector pentru lac de unghii. Desi are alta intrebuintare, poate face fata si unor pete de vopsea de par. Pune putin pe o bucata de material de bumbac si freaca de cateva ori. Daca pata nu dispare, incearca sa freci cu alcool la fel, dar numai daca pata este mica si nu se afla langa ochi.

Poti incerca, de asemenea, diferite sapunuri. Incearca solutiile de curatare pentru vase cu cantitati egale de soda si suc de lamaie. Sau, amesteca solutie lichida de vase care contine lamaie cu soda. Curata pata cu acest amestec si o carpa uda pana cand vezi ca pata incepe sa dispara. Inca nu a disparut? Ia niste sapun cu lava.

Aplica sapun pe o carpa uda cu apa fierbinte. Incepi sa cureti pata. Repeta procesul de cateva ori pana aceasta dispare. Daca toate incercarile dau gres, solutia de indepartat vopseaua de par va functiona. O poti lua de la un magazin cu produse de infrumusetare. Data viitoare, ai grija sa porti manusi, si pun un prosop pe umeri. Poti sa folosesti si un strat subtire de vaselina sau balsam pentru a evita patarea scalpului…

Demachiantul este un alt produs care, de cele mai multe ori, ajuta la indepartarea vopselei de par ramase pe piele, mai ales daca se foloseste cat mai repede pe locul respectiv; frecati usor pielea patata de vopsea folosind demachiant pus pe un disc de bumbac.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed