HomeFRUMUSETECoafuri Obtinerea nuantei perfecte de castaniu roscat

Obtinerea nuantei perfecte de castaniu roscat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,5K views
Obtinerea-nuantei-perfecte-de-castaniu-roscat in Coafuri

Esti in cautarea nuantei potrivite? Cautarea se termina acum. Noi iti prezentam astazi o culoare foarte frumoasa: castaniu roscat.

Obtinerea nuantei perfecte de castaniu roscat

O culoare foarte frumoasa este castaniu roscat. Este o nuanta considerata a fi foarte stilata, dar, in acelasi timp, destul de greu de intretinut in mod artificial. Afla cum poti avea si tu nuanta potrivita de castaniu roscat.

Celebritati precum Jessica Chastain, Susan Sarandon, Isla Fisher s-au nascut cu aceasta frumoasa culoare a parului. Cunoscand informatiile necesare, poti avea si tu parul castaniu roscat.

Idei de par castaniu roscat
O astfel de nuanta este usor de obtinut daca ai parul deja castaniu sau blond inchis. Aceasta culoare este cea mai populara din categoria castaniului. Se potriveste multor tipuri de piele. Castaniul deschis de potriveste blondelor palide. Un castaniu inchis arata foarte bine pe brunetele naturale.

Obtinerea nuantei perfecte de castaniu roscatObtinerea nuantei perfecte de castaniu roscat

Un castaniu este mai usor de intretinut decat un roscat intens, dar si acesta poate prezenta probleme daca nu stii cum sa ai grija de el. Daca te-ai hotarat sa incerci aceasta culoare, trebuie sa te asiguri ca folosesti produsele potrivite pentru mentinerea intensitatii culorii.

De la blond la castaniu roscat
Cand faci trecerea de la blond la castaniu, trebuie mai intai sa-i dai o tenta de roscat parului. Nu incerca o nuanta de castaniu mai inchis daca ai folosit recent decolorant pe par. Daca te vopsesti singura si nu apelezi la un profesionist, poti obtine rezultate nesatisfacatoare. Ai putea obtine un par oranj, iar asta ar fi un dezastru.

Obtinerea nuantei perfecte de castaniu roscatObtinerea nuantei perfecte de castaniu roscat

De la brunet la castaniu roscat
Obtinerea unui castaniu inchis poate fi mai dificila decat ti-ai putea imagina. Nu iti va iesi daca nu iti decolorezi parul pana la un castaniu mediu. Abia apoi transforma-l intr-un castaniu roscat…

Fie ca preferi un castaniu mediu sau unul mai deschis, trebuie sa te asiguri ca folosesti samponul si balsamul potrivite. Folosirea produselor adecvate si protejarea parului de caldura soarelui sunt foarte importante daca vrei sa-ti mentii parul castaniu mai mult timp.

Obtinerea nuantei perfecte de castaniu roscatObtinerea nuantei perfecte de castaniu roscatObtinerea nuantei perfecte de castaniu roscatObtinerea nuantei perfecte de castaniu roscatObtinerea nuantei perfecte de castaniu roscat

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed