HomeFRUMUSETECoafuri Tratamentul cu ulei de argan: protecţie uimitoare a părului

Tratamentul cu ulei de argan: protecţie uimitoare a părului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/Tratamentul-cu-ulei-de-argan.jpg

Părul dumneavoastră este supus la tot felul de factori dăunători de  mediu, şi eventual, de stilizare. Pentru a hidrata şi proteja părul, încercaţi tratamentul de recuperare Organix Moroccan Argan Oil. Cu acest balsam de ingrijire şi hrănire, adăugaţi părului strălucire şi delicatese, şi preveniţi manifestările tipice ale deteriorării: uscare, încreţire şi fragilitate.

Tratamentul cu ulei de argan

Beneficiile uleiului de argan

Uleiul de argan este un ulei de îngrijire a părului esenţial. Este bogat în  vitamina E şi alţi antioxidanţi, precum şi acizi graşi, pentru a da părului un aspect sănătos, mătăsos. Uleiul pătrunde în canalele firelor de păr, protejându-le astfel de razele ultraviolete şi deteriorările provocate de căldură. Datorită beneficiilor hidratante şi protectoare, uleiul de argan este folosit în multe produse pentru piele şi păr. Pe piaţă se găseşte un set complet Organix, ce conţine şampon, balsam, creme de păr şi uleiuri. Puteţi folosi, de asemenea, ulei de argan pur pentru a menţine părul sănătos şi superb.

Instrucţiuni de utilizare

Pentru hidratarea rapidă a părului, aplicaţi cu un pieptene înainte să şamponaţi. Lăsaţi-l în păr câteva minute. Apoi clătiţi, spălaţi cu şampon, balsam şi coafaţi ca de obicei. Ca mască de păr, aplicaţi uleiul şi lăsaţi-l să lucreze 30-40 de minute. Acoperiţi capul cu bonetă de duş şi un prosop cald, pentru un tratament mai eficient.

Sfaturi pentru protejarea părului

În afară de un tratament de hidratare regulat, mai sunt şi alte lucruri pe care le puteţi face pentru a revitaliza părul. Reduceţi stilizările sofisticate, pentru a preveni deteriorările. Asiguraţi-vă că aveţi o dietă sănătoasă, pentru a preveni ruperea şi a promova creşterea părului. Pentru delicatete şi luciu folosiţi şampoane şi balsamuri de hidratare. Protejaţi părul de elementele naturii cu eşarfe şi pălării, deoarece razele soarelui şi vântul contribuie la uscarea părului…

Bogat în antioxidanţi şi alţi nutrienţi, uleiul de argan este perfect pentru a păstra părul lucios şi vibrant. Alintaţi-vă părul cu acest ulei şi urmaţi obiceiuri sănătoase pentru a preveni deteriorarea şi pentru a avea un păr frumos, sănătos!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed