Tratamentul termic afecteaza parul

Share

Daca iti place sa utilizezi in fiecare zi placa pentru par, ar trebui sa stii ca parul tau are foarte mult de suferit. Tratamentul termic la care este supus de fiecare data cand o folosesti ii va slabi structura si astfel devine fragil si lipsit de stralucire.

Tratamentul termic afectează părul

Fara placa sau ondulator pe parul ud
Pentru a proteja parul, trebuie sa tii cont de niste reguli foarte importante, iar prima si cea mai importanta este sa eviti utilizarea placii sau a ondulatorului atunci cand ai parul ud. Apa din firele de par creste pana la termperaturi ridicate, se transforma in vapori si iti va deteriora structura firului de par.

Aparate de calitate
Din nefericire, pe piata exista o multime de aparate care sunt foarte slabe calitativ, asa ca va trebui sa eviti produsele ieftine si pe care le gasesti oriunde.

Produse special concepute
Chiar daca nu exista un produs care va putea sa stopeze toata efectele negative ale temperaturii asupra parului tau, trebuie sa incerci sa le folosesti pe cele care sunt de calitate. In functie de ingrediente, acestea vor forma o bariera de protectie pentru firele tale si vor contribui la o distribuire uniforma a caldurii pe toata lungimea lui.

Uscarea cu foehnul
Daca utilizezi des ondulatorul sau placa, poti renunta pe cat de mult posibil la uscarea parului cu un foehn. In acest mod, vei evita expunerea inutila a parului la inca o serie de temperaturi mari. Parul uscat natural este mult mai stralucitor…

Ajutor nontermic
Chiar daca ai parul drept sau ondulat, gamele pentru ingrijire speciale (balsam, sampon, masca), te vor ajuta sa iti pui in valoare calitatea parului.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news