HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Cosmetica dentara pentru un zambet perfect

Cosmetica dentara pentru un zambet perfect

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Totul-despre-cosmetica-dentară.jpg

Cosmetica dentara s-a dezvoltat in ultimii ani cu ajutorul unor metode noi de tratament, care se dezvolta tot mai mult in prezent. Viata devine mai usoara pentru cei care viseaza la zambetul perfect. In cele ce urmeaza, va prezentam cele mai importante optiuni de infrumusetare a dintilor.

Oricine doreste sa isi infrumuseteze dintii cu ajutorul cosmeticii dentara trebuie sa stie ca este nevoie sa aiba o dantura impecabila, alba si in acelasi timp sanatoasa, tinuta atent sub supravegherea medicului stomatolog. Nu oricine poate apela la aceste tehnici, deoarece este esential sa posede niste dinti rezistenti si puternici.

5 „instrumente” in cosmetica dentara

Albirea dintilor

Cosmetica dentara este in ziua de azi cel mai comun tratament cosmetic, iar gelul de albire respectiv contine peroxid; in timp, dintii se vor albi semnificativ, dar rezultatul variaza de la o persoana la alta. Dintii se pot albi cu trei-opt nuante, dupa caz si preferinta. Albirea dentara se poate realiza si acasa.

Se recomanda evitarea consumului de cafea si tutun.

Aplicarea de obturatii fizionomice

Aceasta actiune se realizeaza in cabinetele de specialitate. Se aplica o rasina speciala fotopolimerizabila, care este similara cu restul nuantei dintelui natural, asta in cazul in care exista dinti cariati, ingalbeniti sau innegriti. Rasina se adapteaza dintelui natural, apoi se lustruieste, iar rezultatul este unul deosebit.

Implantul dentar

Cosmetica dentara pe baza de implant: aceasta procedura de infrumusetare a dintilor reprezinta o alta alternativa eficienta in stomatologie, care se realizeaza prin inlocuirea unui dinte lipsa cu un surub special, din titan, care este introdus in locul dintelui lipsa. Surubul este acoperit de ceramica ce va respecta si va capata forma si culoarea celorlalti dinti.

Fatetarile

Cosmetica dentara pe baza de tehnica fatetarilor. Aceasta reprezinta o procedura de aplicare a unor fatete foarte subtiri realizate din ceramica si reprezinta o alternativa foarte buna pentru cei care au strungareata.

Bijuteriile dentare

Bijuteriile dentare sunt foarte apreciate in randul celor care adora accesoriile extravagante. Acestea adauga un plus de personalitate si stralucire zambetului, pe care il scot in evidenta. Bijuteriile se aplica insa numai pe dintii cosmetizati, care au fost pregatiti special pentru procedura, cu ajutorul unui adeziv. Montarea lor se realizeaza fara a se actiona prin frezaj, asadar dintii nu vor suferi subtiere. Se pot folosi orice materiale pentru confectionarea micii bijuterii ce va accesoriza dantura: aur, argint, cristale, piatre pretioase sau semipretioase, ce se pot achizitiona sau realiza pe comanda la firmele de accesorii stomatologice…

La noi in tara, an de an se arata un interes tot mai mare pentru cosmetica si estetica dentara, ce capata popularitate in randurile celor care isi permit sa investeasca in frumusetea propriei danturi. Un zambet perfect si expresiv este cartea de vizita a oricarei persoane si denota incredere in sine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed