HomeFRUMUSETEMachiaj Cele mai bune farduri pentru ochi caprui

Cele mai bune farduri pentru ochi caprui

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Cele-mai-bune-farduri-pentru-ochi-caprui.jpg

Daca ai ochii caprui, poti alege cam orice culoare de fard vrei, totul depinzand de nuanta pielii. Poti aplica fard de ochi de aceeasi culoare ca ochii tai.

Cele mai bune farduri pentru ochi caprui

Maroul si auriul sunt potrivite pentru ochii caprui. Iata alte cateva combinatii si sfaturi pentru cele cu ochii capui.

Machiaj ochi caprui

Verde
Daca ai ochii caprui, poti aplica un fard verde cu nuante aurii, cum ar fi Laura Mercier Sherazade, pe pleoape, iar pe cute foloseste un ciocolatiu ca MAC Cosmetics Espresso. Astfel, ochii iti vor straluci pur si simplu.

Violet
Pentru ochii caprui inchis, incearca o combinatie de violet inchis ca Laura Mercier Kir Royal cu gri, si nuante mai deschise de violet pentru un look mai dramatic.

ochi caprui

Nuante mai indraznete
Ochilor caprui li se potrivesc si bronzul, cuprul, portocaliul, griul si argintiul. Nu uita sa uniformizezi culoarea. Cand folosesti astfel de nuante indraznete, incearca sa aplici trei culori din aceeasi paleta. Aplica nuanta inchisa la baza, cea medie pe pleoapa si cea mai deschisa chiar sub sprancene.

Ai putea sa alegi si culori precum albastru si roz, dar trebuie sa fii atenta ca sa nu ajungi sa arati ca un clovn. Evita albastrul foarte intens si stralucitor, dar incearca totusi un albastru marin in combinatie cu gri, pentru o iesire de seara.

Vezi si alte tutoriale de machiaj...

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed